You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Building automation

Hoe verhoog je de energie-efficiëntie, het comfort en de veiligheid in een gebouw?

De oplossing bestaat uit een automatiseringsoplossing waarbij alle technieken op elkaar zijn afgestemd. Of beter nog: met elkaar communiceren. Verlichting, ventilatie en verwarming die alleen functioneren waar en wanneer het nodig is. Het klinkt logisch en kan gerealiseerd worden met automatisering, een KNX oplossing of een ander systeem. Bovendien kan de installatie gegevens bijhouden, die je helpen bij de verdere optimalisering. En waarom ook niet je bewakingssysteem, toegangscontrole en zonnepanelen in de oplossing integreren? Automatiseringsoplossingen evolueren snel, dus raadpleeg voor elk project onze specialisten.

ONTDEK DE PRODUCTEN

Nog geen login? Vraag je login aan


 

legrand valena

Valena Next with Netatmo

“Valena Next with Netatmo” maakt van elke elektriciteitsinstallatie in een handomdraai een geconnecteerde installatie, zonder breekwerk, zonder software.

MEER WETEN

 

Smart Buildings

LAAT JE NIET 'OUTSMARTEN' DOOR JE KANTOOR

Tal van systemen kunnen een gebouw slim maken. Een slim kantoor verhoogt het comfort van de werknemers en zorgt voor een hogere energie-efficiëntie. Dit lukt het best wanneer je diverse technieken met elkaar laat communiceren.

MEER WETEN

 

urmet alpha

DE EERSTE BUITENPOST ZONDER FRAME

DE NIEUWE ALPHA VAN URMET

Urmet lanceert Alpha: een nieuwe lijn met modulaire panelen voor 2Voice systemen, snel te installeren en eenvoudig te programmeren.

MEER WETEN

 

dossier smart connected

SMART OPLOSSINGEN?

WIN-WIN VOOR GEBRUIKER EN INSTALLATEUR

Smart oplossingen bewijzen hun meerwaarde in tal van technieken. Ze bieden meer gebruikerscomfortenergiebesparing en een verhoogde levensduur van de toestellen. Maar ook de installateur vaart er wel bij om slimme en geconnecteerde toepassingen te installeren. Hoe?
Lees er alles over in dit dossier!

MEER WETEN

Projecten
Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.