You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Industriële automatisatie

Efficiëntie, veiligheid en zekerheid zijn onvoorwaardelijke aspecten voor elk productiebedrijf. Cebeo beschikt over de juiste componenten en knowhow om een automatiseringsproject te realiseren. Onze specialisten hebben de nodige expertise om de juiste productkeuze te maken en een oplossing uit te werken.
Ontdek hieronder onze belangrijkste productcategorieën.

BEKIJK ONS VOLLEDIG ASSORTIMENT OP DE E-SHOP

Nog geen login? Vraag je login aan


 

siemens

Siemens' SIMATIC ET 200SP

Remote I/O-systemen zijn niet meer weg te denken uit de moderne, gedecentraliseerde fabriek.

Ze zorgen niet alleen voor efficiënte communicatie tussen actuatoren en PLC, maar verlagen ook gevoelig de kosten.

MEER WETEN

rittal

Rittal - The System. Faster - better - everywhere

Rittal is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van oplossingen voor industriële kasten, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur.

Rittal Automation Systems vult de productieketen aan met automatiseringsoplossingen voor de kastenbouw.

MEER WETEN

Schneider Electric

Schneider Electric

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in huizen, gebouwen, datacenters en industrieën.

Als innovatief technologiebedrijf is Schneider de onbetwiste leider in energiemanagement en automatiseringssystemen. Met onze inzet op het gebied van innovatie, diversiteit en duurzaamheid, zorgen wij dat ‘Life is On’; voor iedereen, overal en op ieder moment.

MEER WETEN

ecostruxure

Smart Panels maakt Kortrijkse school slimmer

Schneider EcoStruxure

Het Guldensporencollege kampte met een sluimerverbruik tot 60 kVA. Dankzij de Smart Panels en EcoStruxure van Schneider Electric, is dat verleden tijd. Installateur Steen Elektriciteit rekende op de expertise van Cebeo via het Competence Center Prisma, dat voortvloeit uit het partnership met Schneider Electric.

MEER WETEN

eaton

NIEUWE GENERATIE STUURRELAIS

MAAKT AUTOMATISERING LAAGDREMPELIGER EN KOSTENEFFICIËNTER

Vroeger waren stuurrelais niets anders dan een goedkoop alternatief voor mechanische tijdrelais. Die tijd hebben we inmiddels definitief achter ons gelaten. De nieuwe generatie stuurrelais schuift wat betreft programmeerbare functionaliteiten steeds meer op richting PLC’s. Maar ze zijn in de regel wel een stuk compacter, flexibeler, laagdrempeliger en kostenefficiënter. En er zijn nog wel meer voordelen.

MEER WETEN

overtuig jouw klanten dankzij onze rekentools

OVERTUIG JOUW KLANTEN DANKZIJ ONZE REKENTOOLS

In de “transitieperiode” waarin nieuwe systemen de oude verdringen, zijn overtuigende argumenten als terugverdientijdcorrecte dimensionering en ROI, allesbehalve pasklaar. Calculatoren helpen de installateur bij zijn installatie, terwijl ze hem nog eens bakken tijdswinst opleveren, en de foutenlast beperken. Maar bovenal leveren ze ook dé argumenten bij uitstek om een twijfelende klant over de streep te trekken.

MEER WETEN

ECOSTRUXURE

Schneider Electric - EcoStruxure biedt installateur onbetaalbare inzichten

"Analyse van data in de cloud"
In een IOT (Internet of things) -omgeving, is data verzamelen via geconnecteerde devices slechts de eerste stap. Zorgvuldig en doordacht met die data omspringen is de voorwaarde om daarna de gewenste optimaliseringen te kunnen doorvoeren. Met het open EcoStruxure ontwikkelde Schneider Electric een platform dat de verzamelde data – op een veilige manier – beschikbaar maakt via de cloud, en zo de grondstof is voor analyse en verbeteringen op operationeel en commercieel vlak. “Digitaal en geconnecteerd zijn, is hier en nu,” weet Yves Roy, Communication manager bij Schneider Electric, “we kunnen er niet meer omheen.”

AUGMENTED REALITY? WHAT’S IN A NAME?

 


 

siemens app

Cebeo is eerste Siemens Approved Partner

"Cebeo team met zelfde expertise als Siemens specialisten"
Als eerste Belgische distributeur heeft Cebeo een Approved Partnership getekend met Siemens. Dit betekent dat een team van opgeleide Cebeo specialisten hetzelfde niveau van service biedt als de Siemens specialisten zelf. Dit geldt voor de productcategorieën

  • Advanced Factory Automation, automatiseringstechniek
  • General Motion Control, algemene aandrijftechniek
  • Control Products, laagspanningsmateriaal
  • Low Voltage, installatiemateriaal

Meer weten over het app

Lees het persartikel

Bekijk Siemens project


 

MINDSPHERE

Ontdek Siemens' open platform MINDSPHERE

"Open platform voor IoT toepassingen kan de productiviteit van de installateur gevoelig verhogen"
IoT-geconnecteerde oplossingen zijn vandaag één van de belangrijkste stappen om productie te optimaliseren. Het goede nieuws is dat bestaande installaties uitgerust kunnen worden met deze connectiviteit. Voor nieuwe machineparken wordt deze connectiviteit even vanzelfsprekend als een elektrische aansluiting. Siemens ontwikkelde met ‘MindSphere’ een open platform in functie van IoT-toepassingen. 

MAAK KENNIS MET MINDSPHERE!

industrie 4.0

Industrie 4.0, de 4de Industriële Revolutie

"Digitale applicaties gaan, net zoals in het dagelijkse leveren, ook de industrie beheersen."

Internet of Things dringt steeds meer door in de industrie. Hierdoor staan we aan de vooravond van de 4de Industriële Revolutie. Geconnecteerde oplossingen zullen een nooit geziene optimalisering van de industrie mogelijk maken.

lees verder en ontdek wat industry 4.0 in petto heeft

industrie voordelen

Competence center Industrie

"Vertrouw uw vraag toe aan onze specialisten industrie"

Heb je als industrieel installateur of bedrijf een vraag over verdeelborden, condensatorbatterijen en/of automatisering? Leg ze voor aan onze specialisten. ZIj werken een oplossing uit, eventueel samen met een fabrikant. Heb je een voorkeur voor een merk? Vermeld dit zeker. Indien niet, krijg je merkonafhankelijk advies.

Meer info

Contacteer ons gespecialiseerd team


 

Projecten

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.