You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Industriële automatisatie

Efficiëntie, veiligheid en zekerheid zijn onvoorwaardelijke aspecten voor elk productiebedrijf. Cebeo beschikt over de juiste componenten en knowhow om een automatiseringsproject te realiseren. Onze specialisten hebben de nodige expertise om de juiste productkeuze te maken en een oplossing uit te werken. Ontdek hieronder onze belangrijkste productcategorieën.

BEKIJK ONS VOLLEDIG ASSORTIMENT OP DE E-SHOP

Nog geen login? Vraag je login aan


 

ECOSTRUXURE

Schneider - EcoStruxure biedt installateur onbetaalbare inzichten

"Analyse van data in de cloud"
In een IOT (Internet of things) -omgeving, is data verzamelen via geconnecteerde devices slechts de eerste stap. Zorgvuldig en doordacht met die data omspringen is de voorwaarde om daarna de gewenste optimaliseringen te kunnen doorvoeren. Met het open EcoStruxure ontwikkelde Schneider Electric een platform dat de verzamelde data – op een veilige manier – beschikbaar maakt via de cloud, en zo de grondstof is voor analyse en verbeteringen op operationeel en commercieel vlak. “Digitaal en geconnecteerd zijn, is hier en nu,” weet Yves Roy, Communication manager bij Schneider Electric, “we kunnen er niet meer omheen.”

AUGMENTED REALITY? WHAT’S IN A NAME?


 

siemens app

Cebeo is eerste Siemens Approved Partner

"Cebeo team met zelfde expertise als Siemens specialisten"
Als eerste Belgische distributeur heeft Cebeo een Approved Partnership getekend met Siemens. Dit betekent dat een team van opgeleide Cebeo specialisten hetzelfde niveau van service biedt als de Siemens specialisten zelf. Dit geldt voor de productcategorieën

  • Advanced Factory Automation, automatiseringstechniek
  • General Motion Control, algemene aandrijftechniek
  • Control Products, laagspanningsmateriaal
  • Low Voltage, installatiemateriaal

Lees het persartikel


 

MINDSPHERE

Ontdek Siemens' open platform MINDSPHERE

"Open platform voor IoT toepassingen kan de productiviteit van de installateur gevoelig verhogen"
IoT-geconnecteerde oplossingen zijn vandaag één van de belangrijkste stappen om productie te optimaliseren. Het goede nieuws is dat bestaande installaties uitgerust kunnen worden met deze connectiviteit. Voor nieuwe machineparken wordt deze connectiviteit even vanzelfsprekend als een elektrische aansluiting. Siemens ontwikkelde met ‘MindSphere’ een open platform in functie van IoT-toepassingen. Jurgen De Wever (Siemens) is ervan overtuigd dat IoT ook voor de installateur kansen biedt: “Hij kan zijn service en de eigen productiviteit en die van zijn klant verhogen. Meer waarde-creatie dus doorheen de volledige keten.”

MAAK KENNIS MET MINDSPHERE!


 

industrie 4.0

Industrie 4.0, de 4de Industriële Revolutie

"Digitale applicaties gaan, net zoals in het dagelijkse leveren, ook de industrie beheersen."

Internet of Things dringt steeds meer door in de industrie. Hierdoor staan we aan de vooravond van de 4de Industriële Revolutie. Geconnecteerde oplossingen zullen een nooit geziene optimalisering van de industrie mogelijk maken.

lees verder en ontdek wat industry 4.0 in petto heeft

industrie voordelen

Competence center Industrie

"Vertrouw uw vraag toe aan onze specialisten industrie"

Heb je als industrieel installateur of bedrijf een vraag over verdeelborden, condensatorbatterijen en/of automatisering? Leg ze voor aan onze specialisten. ZIj werken een oplossing uit, eventueel samen met een fabrikant. Heb je een voorkeur voor een merk? Vermeld dit zeker. Indien niet, krijg je merkonafhankelijk advies.

Meer info

Contacteer ons gespecialiseerd team

 


 

Projecten

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.