You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Installatiemateriaal

Van Aarding tot Zekering en alles er tussenin. Het assortiment elektrisch installatiemateriaal voor residentiële, tertiaire en industriële toepassingen van Cebeo is met andere woorden compleet. Hieronder vind je een overzicht van de productgroepen. Van heel veel courante producten beschikken we in onze filialen en centraal magazijn een ruime voorraad. Ben je op zoek naar gespecialiseerde producten? Geen probleem, daar kunnen we zeker mee helpen.

BEKIJK ONS VOLLEDIG ASSORTIMENT OP DE E-SHOP

Nog geen login? Vraag je login aan


 

Schneider Electric 

Schneider Electric

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in huizen, gebouwen, datacenters en industrieën.

Als innovatief technologiebedrijf is Schneider de onbetwiste leider in energiemanagement en automatiseringssystemen. Met onze inzet op het gebied van innovatie, diversiteit en duurzaamheid, zorgen wij dat ‘Life is On’; voor iedereen, overal en op ieder moment.

MEER WETEN


 

nVent Caddy 

NVENT CADDY

Kabelbeheer op maat

In een steeds meer verbonden wereld neemt het aantal kabels dat op een veilige manier moet worden geïnstalleerd en ondersteund gestaag toe. Het doel van nVent CADDY is om de eindgebruiker te helpen deze taak op de meest efficiënte manier uit te voeren, of het nu gaat om een grote bundel datakabels of om één enkele stroomkabel.

MEER WETEN


 

niko home control 

Niko Home Control

Een oplossing voor alle types bekabeling

Met Niko Home Control heb je voor al je klanten een oplossing die hun huis slim maakt. Ongeacht het type bekabeling. Je gebruikt altijd hetzelfde platform en dezelfde gebruiksvriendelijke programmeersoftware. Ook je klant bedient zijn installatie met de bestaande gebruikerssoftware en intuïtieve app.

MEER WETEN


 

nvent cadweld 

NVENT ERICO CADWELD

DE PERMANENTE VERBINDING

Bij het ontwerp van aardings-systemen moeten aardverbindingen gedurende de hele levensduur van het systeem betrouwbaar blijven. Hetzelfde geldt voor de elektrische continuïteit die  bescherming van mensen en apparatuur garandeert. Als de verbindingen verouderen en zwakke punten in het netwerk worden, worden de aarding en aardings-en bliksembeveiligingssystemen kwetsbaar voor storingen.

MEER WETEN


 

nvent eriflex 

NVENT ERIFLEX ADVANCED TECHNOLOGY

EEN UNIEKE, VEILIGE EN INNOVATIEVE OPLOSSING

Aangezien stroomgeleiders in de loop der tijd aanzienlijk zijn geëvolueerd, is er deze dagen meer en meer behoefte aan betere isolatiemethoden die tot veiligere en meer betrouwbare prestaties leiden. Bovendien wordt de veelzijdigheid van deze producten steeds belangrijker zodat deze voor meerdere toepassingen gebruikt kunnen worden.

MEER WETEN


 

niko home control 

BAANBREKEND, NIET MUURBREKEND

NIKO HOME CONTROL

Volledige controle over je woning, op elk moment. Of het nu om een nieuwbouw, totaalrenovatie of gedeeltelijke renovatie gaat, met Niko Home Control heb je nu voor elk project en elk budget de mogelijkheid om het huis van je klanten slim te maken. Ook zonder kappen of breken, want je hoeft de bestaande bekabeling niet aan te passen.

MEER WETEN


 

overtuig jouw klanten dankzij onze rekentools 

OVERTUIG JOUW KLANTEN DANKZIJ ONZE REKENTOOLS

In de “transitieperiode” waarin nieuwe systemen de oude verdringen, zijn overtuigende argumenten als terugverdientijdcorrecte dimensionering en ROI, allesbehalve pasklaar. Calculatoren helpen de installateur bij zijn installatie, terwijl ze hem nog eens bakken tijdswinst opleveren, en de foutenlast beperken. Maar bovenal leveren ze ook dé argumenten bij uitstek om een twijfelende klant over de streep te trekken.

MEER WETEN


 

dossier smart connected 

SMART OPLOSSINGEN?

"WIN-WIN VOOR GEBRUIKER EN INSTALLATEUR"

Smart oplossingen bewijzen hun meerwaarde in tal van technieken. Ze bieden meer gebruikerscomfortenergiebesparing en een verhoogde levensduur van de toestellen. Maar ook de installateur vaart er wel bij om slimme en geconnecteerde toepassingen te installeren. Hoe?
Lees er alles over in dit dossier!

MEER WETEN


 

renoveren doe het slim 

RENOVEREN?

DOE HET 'SLIM'!

Bij niet-vergunningsplichtige of ‘kleinere’ renovaties, worden vaak de aanwezige technieken onder handen genomen. Of het nu gaat om verlichting, domotica of verwarming, het is vaak zaak om zo weinig mogelijk te kappen en te breken. Dankzij tal van slimme, draadloze oplossingen, kan dat vandaag ook! Weet dat jouw rol als installateur hierin kan shiften naar die van technisch adviseur.

SLIM RENOVEREN? START HIER!


 

legrand mhu

Legrand Connected Products

"MyHOME_Up domotica is zo’n beetje het centraal zenuwstelsel van je huis"
Het zit in de muren en het hangt in de lucht, het is ermee verbonden als één van de onzichtbare pijlers. Het is dan ook belangrijk dat je je ideeën al mee integreert in de bouwplannen, vanaf het prille begin. Zo komt het systeem het best tot zijn recht, zowel esthetisch als functioneel.

Legrand Connected Products


 

Legrand calculatoren

Legrand Calculatoren

"Het kost vaak veel tijd om te calculeren, offreren en de juiste producten te vinden en te bestellen. Bij Legrand weten we dat hierin voor u een enorme winst te behalen valt"
Dankzij onze online calculatietools heeft u alle systemen en onderdelen overzichtelijk bij elkaar. Middels keuze menu’s kiest u per systeem heel gemakkelijk de juiste onderdelen of benodigdheden. Hiermee bespaart u niet alleen veel tijd, het risico op het bestellen van verkeerde artikelen of foutieve offertes wordt beperkt.

Calculeer eenvoudig en snel


 

Slimme schakelaar

INTERVIEW: WANNEER ZELFS JE SCHAKELAAR SLIM WORDT…

Dan moet die schakelaar Niko heten. De fabrikant van schakelmateriaal, lichtsturing en huisautomatisering bedacht deze ingenieuze oplossing die schakelaar en actor combineert. Een relighting doorvoeren wordt zo wel heel eenvoudig…

WORD SLIMMER DANKZIJ JE SCHAKELAAR!


Projecten
Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.