You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Installatiemateriaal

Van Aarding tot Zekering en alles er tussenin. Het assortiment elektrisch installatiemateriaal voor residentiële, tertiaire en industriële toepassingen van Cebeo is met andere woorden compleet. Hieronder vind je een overzicht van de productgroepen. Van heel veel courante producten beschikken we in onze filialen en centraal magazijn een ruime voorraad. Ben je op zoek gespecialiseerde producten? Geen probleem, daar kunnen we zeker mee helpen.

BEKIJK ONS VOLLEDIG ASSORTIMENT OP DE E-SHOP

Nog geen login? Vraag je login aan


 

legrand mhu

Legrand Connected Products

"MyHOME_Up domotica is zo’n beetje het centraal zenuwstelsel van je huis"
Het zit in de muren en het hangt in de lucht, het is ermee verbonden als één van de onzichtbare pijlers. Het is dan ook belangrijk dat je je ideeën al mee integreert in de bouwplannen, vanaf het prille begin. Zo komt het systeem het best tot zijn recht, zowel esthetisch als functioneel.

Legrand Connected Products


 

Legrand calculatoren

Legrand Calculatoren

"Het kost vaak veel tijd om te calculeren, offreren en de juiste producten te vinden en te bestellen. Bij Legrand weten we dat hierin voor u een enorme winst te behalen valt"
Dankzij onze online calculatietools heeft u alle systemen en onderdelen overzichtelijk bij elkaar. Middels keuze menu’s kiest u per systeem heel gemakkelijk de juiste onderdelen of benodigdheden. Hiermee bespaart u niet alleen veel tijd, het risico op het bestellen van verkeerde artikelen of foutieve offertes wordt beperkt.

Calculeer eenvoudig en snel


 

Slimme schakelaar

INTERVIEW: WANNEER ZELFS JE SCHAKELAAR SLIM WORDT…

Dan moet die schakelaar Niko heten. De fabrikant van schakelmateriaal, lichtsturing en huisautomatisering bedacht deze ingenieuze oplossing die schakelaar en actor combineert. Een relighting doorvoeren wordt zo wel heel eenvoudig…

WORD SLIMMER DANKZIJ JE SCHAKELAAR!


Projecten
Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.