Als Belgisch familiebedrijf zorgt Delta Light ervoor dat al haar producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, inclusief de materialen en de gebruikte technologie. Dankzij de nabijheid zorgt Delta Light er voor dat ze steeds kort op de bal speelt met onder andere technische & persoonlijke ondersteuning.

 

Ontdek een scala aan verlichtingsoplossing van Delta Light

Met 130 productfamilies en duizenden diverse opties biedt Delta Light iets voor iedereen. Denk aan aangepaste profielen, inbouw- of opbouwspots, opvallende of eerder bescheiden verlichtingsobjecten, pendel- en wandarmaturen voor designbewuste klanten en uitgebreide opties voor buitenverlichting. Elk product van Delta Light ziet het levenslicht in het Belgisch hoofdkwartier. Van ontwerp, ontwikkeling, prototyping tot productie, verpakking en opslag, hier gebeurt het allemaal. Hierdoor kan Delta Light alle processen en de controle van het eindproduct volledig in eigen beheer verzorgen.


Indoor

Delta Light ontwerpt, ontwikkelt en produceert kwaliteitsverlichting die architectuurontwerpen perfect aanvult. Van aangepaste profielen, inbouw- of opbouwspots, opvallende of eerder bescheiden verlichtingsobjecten, pendel- en wandarmaturen voor designbewuste klanten, we hebben voor elke stijl de perfect verlichtingsopties.

Bekijk de producten
003076_REA26

Outdoor

Onze Delta Light producten zijn ontworpen en gebouwd om zelfs de meest extreme weersomstandigheden, hitte of koude, te weerstaan. Dit maakt dat ze perfect zijn voor diverse klimaten, terwijl ze tegelijkertijd zeer flexibel en functioneel zijn om jouw project te laten schitteren. . Dankzij significante investeringen in de lakstraat en geavanceerde test- en kwaliteitsprocessen die op het hoofdkantoor in België worden uitgevoerd, kan Delta Light een indrukwekkende garantie van 5 jaar bieden op deze outdoor productlijn.

Bekijk de producten
Outdoor (1)

Verlichting & ventilatie

2 functies, 1 armatuur. Air is een krachtige combinatie van architecturale verlichting en ventilatie. Dankzij de intelligente integratie van ventilatie in verlichtingsarmaturen zijn ventilatieopeningen in het plafond niet langer nodig.

Neem contact op met één van onze verlichtingsspecialisten >

Bekijk de producten
AIR 05

Essentials

De collectie combineert goed design en goede functionaliteit met de juiste kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Essentials is speciaal ontwikkeld voor de prijsbewuste klant die op zoek is naar de betrouwbaarheid van een gevestigd merk.

Bekijk de producten
003154_REA08

48V Magnetische profielen

Deze profielen bieden de hoogste mate van vrijheid en flexibiliteit, aangezien alle modules een magnetische bevestiging hebben. Aangezien deze profielfamilie gevoed wordt door 48V, kan Smart 48 gebruikt worden voor een eenvoudige 2-draads dim-/voedingsoplossing, of zelfs draadloos. Voor individuele bediening van armaturen kan men kiezen voor een DALI gestuurd systeem.

Lees meer
Screenshot 2023-10-10 at 14.49.58

Technische productinfo

Op zoek naar technische informatie of productgegevens? Zoek hier op productnaam, referentie en/of categorie om de beschikbare bronnen te downloaden.

Bekijk de planningsbestanden
2. Product_Super Oh

Downloadcentrum

Klik hier voor de digitale versie van The Lighting Bible 15, maar ook tal van brochures over Delta Light producten met hun technische informatie en hoe je ze gebruikt.

Bekijk de publicaties
3. Product_Soliscape

Vragen over een van onze producten?

Contacteer ons