Ledvance

Ledvance

Ledvance

LEDVANCE is een van de wereldleiders op het gebied van algemene verlichting voor verlichtingsprofessionals en eindgebruikers en biedt een breed scala aan LED-armaturen, geavanceerde LED-lampen, intelligente Smart Home & Smart Building oplossingen en traditionele lichtbronnen.

Ontdek onze producten

Lampenverbod 2023

De beste tijd om over te stappen is... nu

Kwikhoudende en inefficiënte lampen mogen vanaf bepaalde data in 2023 in de hele EU niet meer op de markt worden gebracht. Vooral fluorescentielampen vallen onder het LAMPENVERBOD. Als professionele verlichtingspartner en totaalleverancier biedt LEDVANCE je overtuigende alternatieven voor de overstap naar energie-efficiënte, toekomstbestendige LED technologie.

1. Retrofit

Ter vervanging van conventionele fluorescentiebuizen biedt LEDVANCE een breed assortiment LED buizen in verschillende wattages, lichtkleuren en klassen voor eenvoudige directe vervanging op conventionele voorschakelapparaten of compatibele elektronische voorschakelapparaten.

Bekijk de LED-buizen
foto retrofit

2. Ombouw

Als er geen retrofit-alternatief is of als de nadruk ligt op maximale efficiëntie en weinig onderhoud, is herbedrading de oplossing. Dit is vooral gemakkelijk met de LEDVANCE ombouwset. Het externe systeem van LED buizen, bestaande uit een LED buis en een externe voeding, is de perfecte oplossing om een dimbare DALI-installatie om te zetten naar dimbare LED technologie.

Bekijk de LED-buizen
foto ombouw

3. Upgraden

De LINEAR MAGNETIC BATTEN T5 upgrade-kit kan worden geïntegreerd in bestaandeT5 en T8 metalen jaloezielampen volgens het armatuur-in-armatuur-principe. Positionering en montage met behulp van instelbare magneten is net zo snel en eenvoudig als het opnieuw bedraden zonder gereedschap dankzij de aansluitdoos met pianosleutelklemmen.

foto upgraden

4. Nieuwe installatie

Voor nieuwbouw- of renovatieprojecten, bijvoorbeeld in kantoor-, industrie-, buiten- en parkeertoepassingen, biedt LEDVANCE een breed scala aan innovatieve LED armaturen. Ze hebben allemaal een aantrekkelijk ontwerp, een hoge kwaliteit en functionaliteit, een lange levensduur en een maximaal rendement.

Bekijk de LED-armaturen
foto nieuwe installatie

TL-lamp T8 verdwijnt voorgoed vanaf september 2023

Intussen kennen we al bijna 15 jaar LED als lichtbron en heeft de EU heel wat regelgeving opgesteld rond het verbannen van energieverslindende lampen. Het is tijd om hier nog een stap verder te gaan.

Lees meer

Alternatieve LED-oplossingen voor kantoor en industrie

Wees mee met de Fluoban

Bekijk hier de informatieve video’s over de lamp ban: het Europese lampenverbod helder uiteengezet. Ontdek wat de alternatieve LED oplossingen zijn van LEDVANCE.
 

banner fluoban

Ledvance Vivares HCL

Comfortabele IoT lichtsturing

VIVARES HCL brengt biologisch effectief licht naar kantoortuinen en hele verdiepingen. Naast de human centric lighting functie biedt het systeem alle andere voordelen van het VIVARES IoT-lichtmanagementsysteem. Het is comfortabel voor installateurs en gebruikers en creëert optimale lichtomstandigheden voor alle gedefinieerde eisen.
 

Meer weten?

Download de brochure
Ledvance vivares HCL