Efficiënte Verlichting voor Magazijnen en Logistieke Centra

Ontdek de LOW BAY FLEX armaturen van LEDVANCE 

1200x300 (1)

De LOW BAY FLEX-armaturen zijn ontwikkeld voor magazijnen en logistieke centra, alsook voor productielijnen met plafondhoogtes tussen 4 en 10 meter. Deze gemakkelijk te installeren oplossing in een aantrekkelijk lineair ontwerp biedt een hoge efficiëntie tot 160 lm/W en een levensduur tot wel 100.000 uur (L80/B10). 

Dankzij de verschillende montagemogelijkheden en uitstralingshoeken kan het armatuur voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt, wat de plaatselijke omstandigheden ook zijn. Voor smalle magazijngangen, open inpakruimtes en alles daartussenin dekt de LOW BAY FLEX met zijn drie bundelhoeken smal (N), breed (W) en zeer breed (VW) veel verschillende toepassingsbehoeften. 

 De eindkappen kunnen worden geopend en de elektrische bedrading kan zonder gereedschap worden aangesloten. En de voor gemonteerde klem voor de trekontlasting maakt de installatie nog eenvoudiger. Ook zijn de LOW BAY FLEX-armaturen goed uitgerust voor volledige doorvoerbedrading wat de installatie voor grotere installaties moeiteloos maakt, zowel in ON/OFF (5-polig) als in DALI (7-polig). Als accessoire is een ophangmontageset beschikbaar met een verstelbare draadlengte tot 5 m. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar. 

Bekijk de LOW BAY FLEX armaturen
600x400