Maak nu de switch van Fluo naar (Smart) LED

Maak nu de switch van Fluo naar (Smart) LED

Hoe kan OPPLE u hierbij helpen?

Nu er zoveel regelgevingen op ons afkomt, is dit het moment om de bestaande verlichting te vervangen door LED-verlichting.


De RoHS-richtlijnen van de Europese Unie beperken het gebruik van gevaarlijke stoffen zoals kwik in elektronische apparatuur. Jarenlang was er een uitzondering voor conventionele fluorescentielampen, maar die eindigt in 2023.


Vanaf heden heeft de Europese Unie de verkoop van ronde fluorescentielampen (T5 & T9) en plug-in compacte fluorescentielampen (CFLni) officieel verboden. Deze maatregel maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van de EU om het energieverbruik te verminderen en duurzamere verlichtingsopties te bevorderen. Bovendien zullen vanaf 31 augustus 2023 ook fluorescentiebuizen niet meer in de handel verkrijgbaar zijn.
Maar geen zorgen! Bij OPPLE zit u goed. Wij bieden een breed scala aan energie-efficiënte LED-verlichtingsoplossingen, van een eenvoudige oplossing tot een op Bluetooth gebaseerde draadloze oplossing. OPPLE Lighting biedt LED-verlichting van uitstekende kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Deze oplossingen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar besparen u ook geld op lange termijn.

Verschillende opties besparen u al snel minstens 60% energie:

LED-verlichting

Vervang conventionele verlichting één op één door LED verlichting. U heeft dan de keuze uit LED T8 buizen, LED armaturen of een dimbare oplossing met behulp van Dali of 0-10V.

Smart LED oplossingen

Wilt u besparen op installatiekosten en bovendien profiteren van gebruiksgemak, dan zijn de Smart LED oplossingen het meest geschikt voor u. De armaturen worden direct vanuit de verpakking gemonteerd en aangesloten op het lichtnet. Er zijn geen extra kabels of gateways nodig. Alle armaturen kunnen worden aangestuurd met de OPPLE Smart Lighting app. Extra energiebesparing kan worden bereikt met de OPPLE Smart sensoren. In combinatie met Smart sensoren kunnen besparingen tot 70% worden bereikt ten opzichte van de oude situatie.

LED Highbay armaturen


Al eerder waren de HID lampen niet meer leverbaar. Hiervoor biedt OPPLE een breed scala aan LED Highbay armaturen. Ze zijn robuust en zeer efficiënt. Highbays zijn water- en schokbestendig (IP65/IP66 en IK08) en voldoen daarmee aan alle eisen en applicaties voor binnen en buiten.

Het assortiment Highbay bestaat uit:


LED Highbay Performer, hiermee bespaart u al snel 80% op uw energiekosten. Onmiddellijk 100% licht bij inschakeling is een ander groot voordeel van LED. Door het speciale ontwerp van het optiek zijn er minder armaturen nodig, waardoor u een besparing kunt realiseren ten opzichte van uw huidige installatie.

Bekijk in de webshop
HBPERF4

Voor een maximale besparing, kiest u voor de Highbay Performer BLE, een versie op basis van Bluetooth Low Energy. Door de combinatie met de OPPLE Smart Microware-sensor bespaart u maximaal energie, wanneer er niemand aanwezig is. Het systeem kan bij afwezigheid terug gedimd worden of worden uitgeschakeld.

Bekijk in de webshop
HBPERF4 (1)

De Highbay EcoMax G2 van OPPLE is een ander efficiënt “klok”-armatuur. Door de hoge efficiëntie, en in combinatie met de hoge energieprijzen, is de terugverdientijd van de Highbay EcoMax G2 nu minder dan 1 jaar.Bekijk in de webshop
Extra_HBECO_G2_3