Nieuw: Zennio Z50 KNX bedieningspaneel 

1200_300_Pixels

Ontdek Zennio Z50, de alleskunner in je woning! Dit capacitieve KNX-kleurentouchscreen voor centrale bediening heeft een display grootte van 5”-inch en is stijlvol en gebruiksvriendelijk. Naast woningen en appartementen is dit toestel perfect te integreren in kantoren, winkels, restaurants, assistentiewoningen…Benieuwd naar de functionaliteiten?   

Totale controle in smart homes

Zennio Z50 beschikt over 96 bedien- en visualisatiepunten (boxes), verdeeld over 12 pagina’s. Je kan dit toestel configureren voor klimaat, licht- en rolluikbediening, koeling & verwarming, energie, timers, scènes, alarmen en ook binnenpost videofoon. Bovendien is deze display uitgerust met een ingebouwde sensor voor helderheid en nabijheid, wat het gebruiksgemak verhoogt. Z50 heeft ook een ingebouwde temperatuursensor met thermostaat.  

600_400_Pixels

Stel macro’s in  

Macro's zijn een set acties die het mogelijk maken om met één drukknop een reeks acties uit te voeren. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk zelf een scenario ‘thuiskomen’ en ‘de woning verlaten’ maken en instellen. Macro’s kunnen door de bewoner zelf aangemaakt en gewijzigd worden zonder KNX/ETS software. 
 

Optimaliseer je energieverbruik  

Visualiseer energiestromen en krijg inzicht in je verbruik, PV productie/batterij, import en export. Daarnaast berekent de display ook de zelfconsumptie van het gebouw en wordt de data gelogd om historisch terug te kunnen kijken (per uur, dag, maand en jaar). Bovendien kan je voor afzonderlijke gebruikers zoals laadpalen en warmtepompen individuele energiepagina’s activeren.  
 

Hoogwaardige afwerking 

Dit touchscreen heeft een moderne uitstraling en past hierdoor in elk interieur. Het display werd minimalistisch afgewerkt en heeft een dunne schermrand, hierdoor wordt de grootte van het display optimaal benut. Zennio Z50 is beschikbaar in de kleuren antraciet, wit en zilver.