You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Niko Home Control

Niko Home Control: baanbrekend, niet muurbrekend


Baanbrekend, niet muurbrekend

Volledige controle over je woning, op elk moment. Of het nu om een nieuwbouw, totaalrenovatie of gedeeltelijke renovatie gaat, met Niko Home Control heb je nu voor elk project en elk budget de mogelijkheid om het huis van je klanten slim te maken. Ook zonder kappen of breken, want je hoeft de bestaande bekabeling niet aan te passen.

ONTDEK ONS AANBOD

 

niko home control

bekabeling

touchswitch

 

 

niko home control 

Niko Home Control


Comfortabeler wonen, veiliger leven en tegelijk een pak energie besparen
. Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je vanop een centrale plaats in huis (of zelfs van overal ter wereld) verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen bestuurt en de controle bewaart over je voordeur. De mogelijkheden van Niko Home Control? Die zijn eindeloos. En dankzij het tijdloze design past het systeem naadloos in elk interieur.

Hebben je klanten slimme systemen van andere merken in hun woning? Niko Home Control koppel je gemakkelijk aan de systemen van verschillende kwaliteitspartners zoals Sonos, Bose, Renson, VELUX, Reynaers, Smappee, NIBE, Mitsubishi, Duco, Atlantic, Vaillant, Bulex en Saunier Duval. De koppeling van de installatie gebeurt automatisch.

 


 

Niko Home Control, een oplossing voor alle types bekabeling

Met Niko Home Control heb je voor al je klanten een oplossing die hun huis slim maakt. Of je Niko Home Control nu op busbekabeling of traditionele bekabeling installeert, je gebruikt altijd hetzelfde platform en dezelfde gebruiksvriendelijke programmeersoftware. Ook je klant bedient zijn installatie met de bestaande gebruikerssoftware en intuïtieve app.

Kies je voor busbekabeling dan krijgen je klanten complete huisautomatisering, eindeloze mogelijkheden en flexibele controle. Wensen je klanten een extra schakelaar of sensor? Deze voeg je met gemak toe zonder de bedrading aan te passen. Kies je ervoor om de woning van je klant slim maken, zonder kappen of breken dan kan je de bestaande elektriciteitsdraden en inbouwdozen hergebruiken bij de installatie van Niko Home Control. In de elektriciteitskast heb je geen bijkomende ruimte nodig. De klassieke schakelaars en wandcontactdozen van de bestaande installatie vervang je heel eenvoudig door geconnecteerde schakelaars en wandcontactdozen, die je configureert volgens de wensen van je klanten.

Niko Home Control: bekabeling

 


 

touchswitch

Touchswitch

Met de Niko touchswitch combineert je klant de eenvoud en het bedieningsgemak van een gewone schakelaar met de flexibiliteit van een aanpasbaar bedieningsscherm. Voeg de touchswitch toe aan de Niko Home Control installatie via de programmeersoftware. In de configuratie-app voor smartphone configureert je klant nadien zelf welke functies hij met dit scherm wil bedienen. Wil hij achteraf de functies wijzigen, bedieningen herordenen of zelfs een andere manier van navigeren kiezen? Dan hij kan de touchswitch eenvoudig zelf met zijn smartphone instellen.

  • bediening van onder meer verlichting, verwarming, rolluiken, ventilatie, muziek en sferen met 1 scherm
  • tot 12 bedieningen of sferen
  • digitale bediening niet groter dan een schakelaar
  • eenvoudig in te stellen met de smartphone, door de klant zelf
  • intuïtieve bediening in 1 beweging dankzij de nabijheidssensor
  • kwalitatief bedieningsscherm met scherpe beeldkwaliteit en grote kijkhoek zorgt voor variabele montagehoogte
Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.