Legrand

Legrand

Legrand

Wereldwijde specialist voor de elektrische en digitale infrastructuur van gebouwen

Ontdek onze producten

Legrand wil het leven verbeteren door ruimtes waar mensen wonen, werken en elkaar ontmoeten te transformeren met elektrische en digitale infrastructuur en geconnecteerde oplossingen die eenvoudig, innovatief en duurzaam zijn.

Configuratoren

Offertes opstellen, installaties configureren, ... dat neemt veel tijd in beslag. Legrand wil de installateur helpen aan de hand van handige online calculatietools. In enkele kliks kan je de juiste onderdelen aanklikken en krijg je een handig product overzicht. Hiermee bespaar je niet alleen veel tijd, het risico op het bestellen van verkeerde artikelen of foutieve offertes wordt beperkt.

Bekijk de verschillende configuratoren
images_legrand_configuratoren

Trainingen

Altijd mee zijn met de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen dat is wat de eindklant verwacht van installateurs. Speciaal voor installateurs heeft Legrand trainingen uitgewerkt die je zowel thuis of bij ons op locatie kan komen volgen. Zo ben je altijd mee met de laatste innovaties op de markt.

Bekijk het aanbod trainingen
images_legrand_training

Software voor installateurs

Legrand biedt verschillende softwares en applicaties om onder andere UPS-berekeningen te doen of op een professionele wijze u laagspanningsborden en -installaties te ontwerpen.

Ontdek alle software en applicaties
images_legrand_software

Showroom

Word ondergedompeld in de wereld van Legrand Group en ontdek de oplossingen van A-Z in de compleet vernieuwde showroom. Legrand stelt u graag de diverse faciliteiten voor volgens het leven van Frederik De Grote. De ondernemer die zowel voor zijn privé als professioneel leven kiest voor de totaaloplossingen van Legrand.

Bezoek de showroom
images_legrand_showroom

Downloads

Op zoek naar een brochure of catalogus? Bekijk hier al onze documenten en download of bestel een gedrukt exemplaar.

Bekijk alle downloads
images_legrand_downloads