(Smart) LED oplossingen

Maak nu de switch van Fluo naar (Smart) LED

Sinds begin dit jaar is er een Europees verbod op fluorescentielampen. Vervang uw bestaande verlichting door energiezuinige LED-verlichting van OPPLE en bespaar tijd én geld. 

OPPLE Lighting biedt LED T8 buizen, LED armaturen of dimbare oplossingen van uitstekende kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Bespaar op installatiekosten zonder in te boeten aan gebruiksgemak met de Smart LED-armaturen. De efficiënte en robuuste LED Highbay armaturen van OPPLE vervangen de HID lampen.

Lees meer
thumbnail_LED Highbay Performer G4

OPPLE is een van de tien toonaangevende verlichtingsbedrijven ter wereld met meer dan 25 jaar ervaring en actief in meer dan 70 landen!

Bij OPPLE leveren ze betaalbare en kwalitatieve LED-verlichtingsproducten direct vanuit hun magazijnen in Europa. Men werkt met zeer professionele en erkende distributiepartners, die hun producten zo efficiënt mogelijk verwerken en verspreiden. 

Het geheim? Hun unieke bedrijfscultuur. OPPLE heeft met een klein team in 2014 een Europees kantoor geopend. Het bedrijf is in de laatste jaren gestaag gegroeid en dat geldt ook voor het aantal collega's die voor je klaar staan. Zij vertegenwoordigen het bedrijf en de bedrijfswaarden met plezier, zijn hun klanten graag van dienst en zullen je altijd blijven verrassen.

Bij OPPLE houden ze het graag simpel; ze handelen snel en doen wat ze beloven.


Ontdek OPPLE
News grid (7)

Standard Solutions Brochure

Voor al uw projecten 

Gemakkelijk en snel uw projecten verlichten met OPPLE Lighting. De ruime keuze aan LED toestellen maakt het mogelijk om voor uw standaard ruimtes snel een passende oplossing te vinden.

Zowel voor kantoor als industriële omgevingen kunt u met de armaturen van OPPLE Lighting altijd aan de slag.

Download de Standard Solutions brochure
Picture - Tool

Project

De Decker Van Riet kiest voor OPPLE

De Decker – Van Riet is een bedrijvengroep die actief is in het openbaar vervoer (De Lijn) en tanktransporten voor zijn rekening neemt in de scheikundige industrie.

Voor hun eigen onderhoudsgebouwen hebben ze gekozen voor OPPLE Waterproof performer toestellen, met de visie om een energiezuinige werkplaats te creëren en eveneens een hogere lichtopbrengst genereren ten op zicht van de eerder geïnstalleerde TL-buizen.

Door deze verbeterde lichtopbrengst kunnen ze de productiviteit en veiligheid verhogen.

Picture - Project

Ervaar wat OPPLE voor u kan doen

 

Tunable White

 

Smart schools