Bij Rittal willen we elke dag opnieuw onszelf overtreffen

Rittal is meer dan techniek, we leveren praktische en betrouwbare producten. We helpen onze klanten met oplossingen en diensten die bijdragen aan het duurzame succes van hun organisatie.

Dit is onze drijfveer. Samen met onze collega’s en partners zetten wij al onze kennis, ervaring en service hiervoor in. Onze totaaloplossingen vindt u terug in tal van branches zoals IT, paneelbouw, railinfra, chemie, energie, procesindustrie, food, water, maritiem, overheid, automotive en luchthavens.

Onze tools

Energy Efficiency Check

Rittal biedt meer dan alleen maar efficiënte producten. Samen met u gaan we op zoek naar verborgen mogelijkheden en maken we deze inzetbaar. Doel: u verlaagt de kosten over de gehele waardeketen en bespaart energie. Maak daarom gebruik van onze efficiëntie- en service-check voor uw rendabiliteitsberekeningen. 

Lees meer
Rich text paragraph left  right (25)

THERM: Softwaretool voor de klimatisering van kasten / behuizingen 

De softwaretool Therm voert de tijdrovende berekening van de benodigde klimatisering uit en maakt een voorselectie van geschikte producten. 

Aan het einde van de berekening ontvangt u gedetailleerde documentatie. Dit biedt u maximale zekerheid bij het configureren van de optimale klimatisering. 

Alle berekeningen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van IEC/TR3 60890 AMD 1 en DIN 3168 voor kast-koelaggregaten. Berekeningen van te hoge temperaturen volgens DIN EN 61439 zijn met slechts één klik te realiseren. 

Bekijk de tool
Therm fri231828095

RiPanel

De online-tool RiPanel laat klanten toe om op een eenvoudige manier de juiste kast met de correcte toebehoren te selecteren.

In een volgende stap kan de kast voorzien worden van de nodige uitsparingen. Na het voltooien van de configuratie ontvang je de nodige engineeringinfo (2D, 3D-info, info voor Eplan ProPanel).

Met deze info kan je bij Cebeo een passende offerte vragen, waarbij de kast indien nodig zal bewerkt worden in het Rittal Application Center (RAC) in Lokeren.  

Bekijk de tool
Ripanel_vri2218973en