Siemens, leider in industriële automatisering

Siemens, leider in industriële automatisering

Siemens, leider in industriële automatisering
Ontdek onze producten

Op zoek naar expertise over Siemens? Gevonden bij Cebeo!

En dat zeggen we niet zomaar. Dankzij het Approved Partnership tussen Cebeo en Siemens kan je bij Cebeo terecht met al jouw vragen rond Siemens producten. Ben je op zoek naar een meer complexe oplossing op vlak van industrial automation? Dan staan onze mensen in de Competence Centers voor jou klaar!

Nieuwigheden

Nieuwste versie logo! 8.3 goes cloud!

Met de logische-modulereeks LOGO! van Siemens kunt u al jarenlang heel wat kleine automatiseringen eenvoudig waarmaken, op beperkte ruimte.
 

Maar nu de nieuwste versie LOGO! 8.3 rechtstreeks met de cloud connecteert, wordt er nog veel meer mogelijk: van mobiel ontwerpen en bedienen tot IoT-toepassingen realiseren.

Lees meer
foto logo! 8.3 siemens

Project

Cyclotron van uclouvain energiezuiniger dankzij Siemens-frequentieregelaars

De Cyclotron van de UCLouvain werd tussen 1970 en 1972 gerealiseerd en was daarmee het allereerste voltooide gebouw in Louvain-la-Neuve. De deeltjesversneller die erin is ondergebracht, vergt een grote koelcapaciteit om goed te kunnen functioneren.
 

Door het koelsysteem te optimaliseren, is het Cyclotron Resource Centre (CRC) goed op weg om jaarlijks circa 400 MWh elektriciteit te besparen. De investering zal dus op amper één jaar tijd terugverdiend zijn.

Lees meer
thumbnail siemens project

Selection tool

Siemens TIA

Met de Siemens TIA Selection Tool kies en configureer je snel en foutloos de juiste producten en componenten voor jouw automatiseringstaken.

Naar de selection tool
foto Siemens TIA

Dossier

Approved partnership tussen Siemens en Cebeo Solutions For Industry

Elkaar versterken: dat was de ambitie die Cebeo en Siemens uitspraken toen Cebeo enkele jaren geleden het certificaat van Approved Partner als Value Added Reseller van Siemens ontving. Anno 2021 zijn beide bedrijven nog beter op elkaar ingespeeld en daar genieten vooral systeemintegratoren, machine- en bordenbouwers van. “Ook op digitaal vlak hebben we de jongste jaren samen toegevoegde waarde gecreëerd”, vertelt Denny Decorte, Sales Manager Channels bij Siemens.

Lees meer
foto dossier siemens