Tradeforce

Tradeforce

Gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en verbruiksgoederen voor iedere installateur, voor al zijn toepassingen en in alle omstandigheden.

Ontdek onze producten

Gereedschap

Hoogwaardig gereedschap is de basis van elke installateur. Tradeforce houdt u veilig bij elke klus, onder alle omstandigheden. Ons gereedschap omvat alles: van meetgereedschap, snijgereedschap en klemmen tot hamers, schroevendraaiers en moersleutels.


Persoonlijke beschermingsmiddelen

Beschermingsmiddelen die u daadwerkelijk beschermen zijn noodzakelijk voor elke klus, waar dan ook. Onze persoonlijke beschermingsmiddelen worden getest volgens de hoogste en strengste normen, zodat de veiligheid van u en uw collega’s wordt gegarandeerd.

Download de folder

Elke klus is anders

Elke klus heeft zijn eigen aanpak nodig om het beste resultaat te bereiken. Zonder het juiste gereedschap is het moeilijk om werk af te leveren waar u trots op kan zijn. Hier komt Tradeforce in beeld.

 

Tradeforce

Tradeforce maakt gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen die presteren bij de meest extreme klussen met de zwaarste omstandigheden, tot de kleinere projecten die meer precisie vereisen.

Onze producten werken in alle situaties, zodat u overal op bent voorbereid. Met Tradeforce werkt u zo efficiënt mogelijk. Ons gereedschap is grondig getest op veiligheid en kwaliteit. Zo weet u zeker dat u klaar bent voor de volgende klus.

Foto 2 tradeforce

Ontstaan in 2005

We hebben onze producten aangepast aan alles wat ons klimaat ons te bieden heeft: hitte, sneeuw, wind en regen moesten allemaal in overweging worden genomen.

Hierdoor weten we zeker dat ons gereedschap altijd goed blijft werken. Of dit nu in huis is, op locatie of op de bouwplaats. We hebben gereedschap gecreëerd dat het allemaal mogelijk maakt- en nu willen we het gebruiken om u te helpen om het best mogelijke werk af te leveren door middel van gereedschap dat werkt bij elke klus, altijd.

 

Met Tradeforce gereedschap

kunt u uw uitrusting efficiënter maken, wetende dat het elke klus klaart. De gereedschapsselectie is eenvoudiger zodat u zich kunt richten op uw werk.

De kwaliteit is optimaal, zodat u altijd goed resultaat kunt leveren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Daarom ontvangt u levenslange fabrieksgarantie!

Onze missie

Het is onze missie om installateurs over de hele wereld te voorzien van hoogwaardig gereedschap dat presteert bij de zwaarste opdrachten in de moeilijkste omstandigheden, maar ook bij de kleinste projecten met de meeste precisie.

foto tradeforce missie

Onze visie

Om de beste gereedschappen en veiligheidsuitrusting te creëren voor elke installateur bij elke klus onder alle omstandigheden, overal ter wereld.

foto visie

Onze waarden

Gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen voor elke installateur, bij elke klus en in alle omstandigheden.

Tradeforce alinea 7