Living Now

Van traditionele tot geconnecteerde oplossingen.

Living now teaser

Living Now koppelt een minimalistisch design aan moderne functies. Het is Italiaans design op zijn best. Het schakelmateriaal Living Now kan toegepast worden in nieuwbouw- of renovatieprojecten en dragen bij tot het dagelijks comfort in de woning.

Bekijk het assortiment

Modern design

Het design van het schakelmateriaal Living Now is ontworpen voor en strakke afwerking en garandeert een perfecte gladheid. De traditionele afdekplaats verdwijnt en maakt plaats voor innovatieve fulltouch-bedieningen. Fulltouch wil zeggen dat je eender waar op de knoppen kan drukken om lichten te bedienen en daarna keert de schakelaar altijd terug in zijn originele stand.

Download de catalogus

Overzicht materialen en afwerkingen

De verscheidenheid aan materialen en afwerkingen zorgt ervoor dat er voor elke klant de gepaste afwerking kan aangeboden worden. De afdekplaten zijn te verkrijgen in 16 verschillende afwerkingen. Ze zijn daarbij te combineren met 3 kleuren bedieningsknoppen.

legrand_LivingNow_7

legrand_LivingNow_3

legrand_LivingNow_4

legrand_LivingNow_5

legrand_LivingNow_6

Functies

Alle vertrouwde functies zijn beschikbaar in de reeks Living Now,waaronder ook het vlakke stopcontact.

Living Now gaat naadloos op in de moderne woning en zet de puntjes op de I in elk interieur.

foto alinea 3

Upgrade naar Smart Home

Een upgrade toevoegen aan de offerte van je klant? De afwerking Living Now kan ook gekozen worden in combinatie met de domoticasystemen with Netatmo’ of MyHOME.