Valena Next

foto Valena Next

Valena Next biedt vernieuwde en functionele oplossingen aan voor de moderne woning. Dankzij de strakke en moderne uitstraling is het een echte eye-catcher in de woning.

Bekijk het assortiment

Download de brochure

Afwerkingen

Het Valena Next gamma heeft een eigentijds design met keuze uit 3 hoofdkleuren: wit, zwart en aluminium. Dankzij de verschillende randen van de afdekplaten is er keuze uit in totaal 8 verschillende afwerkingen.

Stevig en veilig

Dankzij de houder met metalen basis en kunststof coating is het gamma van Valena Next steeds zeer stevig en beschermd tegen roestvorming.

 

Makkelijk te installeren

Doordat de houder ook spanklauwen bevat en al uitgerust is met mechanisme en toets heeft het apparaat enkel nog een van de 8 afdekplaten nodig.

Foto alinea 3

Innovatieve functies

Stopcontacten

De stopcontacten zijn estetisch en makkelijk te installeren en zijn voorzien van een schroefloos sierplaatje. Ook is er een vlakke versie naast het standaard stopcontact die stofophopig tegengaat.
 

Geïntegreerde usb-laders

Er zijn verschillende soorten usb – laders geïntegreerd in de stopcontacten.

  • Lader uitgerust met 2 type A USB-poorten.
  • Lader uitgerust met 2 USB-poorten: een USB type A-poort en een USB type C-poort.
  • Een combinatie van een esthetische vlakke contactdoos en een USB type C lader.
foto alinea 4

Voorbekabelde stopcontacten en usb-laders

Deze stopcontacten en usb-laders zijn veel makkelijker te installeren. Je moet niet meer doorlussen van de ene stopcontact naar de andere en werkt dus tijdsbesparend.

foto alinea 5

Inductielader

Hiermee kan je altijd je smartphone draadloos opladen. Leg je smartphone op de houder en hij begint meteen op te laden. Een extra voordeel is dat je door een usb-aansluiting ook een tweede toestel kunt opladen met draad.

foto alinea 4

De compacte viervoudige drukknop en dimmer

Eén mechanisme met meerdere functies, dankzij de 4 potentiaalvrije drukknoppen op het mechanisme kan je meerdere teleruptoren tegelijk bedienen en met de Dimmer is het mogelijk om de lichtsterkte van aale soorten lichten gedimd of versterkt worden.

foto alinea 7

Bewegingsdetectoren

Met deze bewegegingsdetectoren blijft je licht nooit onnodig branden. Stel een tijd naar keuze in en als er na deze tijd geen beweging is gedetecteerd worden de lichten automatisch uitgeschakelt.

Bekijk de bewegingsdetectoren
foto alinea 8