Met trots introduceren we onze nieuwe, milieuvriendelijke aanpak voor een efficiëntere werkwijze: herbruikbare bakken gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
 

Ontdek wat deze vernieuwing voor jou betekent aan de hand van 6 eenvoudige stappen.

 1. Zodra je je producten bestelt, worden ze geleverd in een herbruikbare bak, beschikbaar in twee handige formaten.
 2. Elke bak is uniek geïdentificeerd met een ID dat gekoppeld is aan jouw bestelling. Scan de QR-code op het label aan de buitenkant van de bak voor een handig overzicht van de inhoud.
 3. Als je je bestelling ophaalt in het filiaal, vergeet dan niet je eigen bak of zak mee te nemen, aangezien we geen bakken verstrekken vanuit het filiaal zelf.
 4. Kies je voor levering? Dan vragen we je vriendelijk de bak zo snel mogelijk aan ons te retourneren. Dit kan op verschillende manieren:
  • De bak direct leeg meegeven aan de chauffeur bij levering
  • Meegeven bij een volgende levering
  • Terugbrengen in een filiaal
  • Bij bezit van 10 of meer bakken, regelen wij het ophalen voor jou. Neem hiervoor contact op met je vaste contactpersoon of filiaal. Binnenkort zal het mogelijk zijn om dit zelf aan te vragen via onze webshop.
 5. Breng de bakken dus steeds snel terug om een factuur van € 25 per bak te voorkomen. Als je de bakken langer dan 2 maanden houdt, zijn we genoodzaakt deze te factureren.
 6. Heb je je bakken na 2 maanden teruggebracht?
  Dan ontvang je een creditnota voor de oorspronkelijk gefactureerde bakken.

 

Samen dragen we bij aan een duurzamere toekomst!