Wie is Cebeo?

Wie Cebeo zegt, zegt “distributeur van elektrotechnisch materiaal”. Maar Cebeo is veel meer dan enkel een groothandelaar. Benieuwd naar alle diensten die we leveren? Ontdek er alles over in onze bedrijfsvideo.
 

Marktleider dankzij service en klantnabijheid

Cebeo uit Waregem werd in 1922 in Kortrijk opgericht door Charles Bultiauw en is gespecialiseerd in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische diensten en oplossingen voor de residentiële, tertiaire en industriële sector. Onze geschiedenis wordt gekenmerkt door organische groei en acquisities.

Als marktleider is Cebeo toonaangevend op het vlak van dienstverlening aan de klanten, dankzij een uitgebreid filialennetwerk gebaseerd op nabijheid, passende logistieke en e-business oplossingen en hoogstaande technische competenties. Sinds 1 januari 2021 staat Régis André aan het hoofd van het directiecomité.


Hoofdkantoor Waregem

Onze markten

"Cebeo zal, in een open cultuur en maximaal empowerment van onze eigen talenten, door innovatie en sterke betrokkenheid van alle stakeholdes, services en oplossingen bieden op vlak van comfort, energieneutraliteit en veiligheid, gebruik makend van optimale connectiviteit, en aldus anticiperen bijdragen tot een betere wereld."

Onze pijlers

Cebeo staat niet alleen

Als deel van de Sonepar groep

Sonepar is een onafhankelijke familiale Groep, wereldleider in de distributie van elektrisch materiaal aan professionelen, oplossingen en aanverwante diensten. Sonepar begeleidt zijn klanten op talrijke markten en realiseert, gebruik makend van de competentie en passie van zijn 45.000 medewerkers, een omzet van 26,4 miljard euro. Dankzij zijn dicht netwerk – 2800 verkooppunten actief in 40 landen op 5 continenten – en de digitale oplossingen die ontwikkeld worden, verstevigt de Sonepar Groep dagelijks zijn service voor en de relatie met zijn klanten. De ambitie: ‘La Référence’ worden voor al zijn partners.

Meer info over Sonepar
sonepar-logo

Duurzaamheid

De mensheid wordt meer dan ooit geconfronteerd met de gevolgen van de opwarming van de aarde. Eén ding is nu wel duidelijk: de manier waarop we met onze planeet omgaan moet veranderen. Er zijn oplossingen om koolstofvrije energie te produceren, ons verbruik te optimaliseren en de circulaire economie te ontwikkelen: als Belgisch marktleider in de distributie van elektrische producten en oplossingen, is het aan ons om hieraan bij te dragen.

Lees hier hoe we dat doen
Screenshot 2023-07-27 at 15.40.37