You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Over Cebeo

Marktleider dankzij
service en klantennabijheid

Cebeo uit Waregem werd in 1922 in Kortrijk opgericht door Charles Bultiauw en is gespecialiseerd in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische diensten en oplossingen voor de residentiële, tertiaire en industriële sector. Onze geschiedenis wordt gekenmerkt door organische groei en acquisities.
Als marktleider is Cebeo toonaangevend op het vlak van dienstverlening aan de klanten, dankzij een uitgebreid filialennetwerk gebaseerd op nabijheid, passende logistieke en e-business oplossingen en hoogstaande technische competenties. Sinds april 2008 staat Alexander Dewulf als CEO aan het hoofd van het directiecomité.

Onze markten

markt residentieel

Residentieel

markt industrie

Industrie

markt tertiair

Tertiair


 

Onze missie

"Cebeo zal, in een open cultuur en maximaal empowerment van onze eigen talenten, door innovatie en sterke betrokkenheid van alle stakeholders, services en oplossingen bieden op vlak van comfort, energieneutraliteit en veiligheid, gebruik makend van optimale connectiviteit, en aldus anticiperen en significant bijdragen tot een betere wereld."

 


   

Onze pijlers

customer

Customer

people

People

performance

Performance

planet

Planet

 


 

Cebeo staat niet alleen

Cebeo maakt deel uit van Sonepar

Cebeo behoort tot de internationale groep Sonepar, wereldwijd marktleider in de professionele distributie van elektrisch materiaal en aanverwante oplossingen en diensten. Sonepar is actief in 44 landen op 5 continenten en wordt vertegendwoordigd door 44.500 werknemers.

Sonepar ondersteunt een miljoen professionele klanten in de uitvoering van hun activiteiten door te voldoen aan hun verwachtingen inzake kwaliteit, kosten, logistiek en advies.
Cebeo een beroep doen op knowhow van de groep Sonepar om zo zijn assrtiment en diensverlening te optimaliseren voor de Belgische markt.

Meer over Soneparsonepar

   

Groei zit in ons DNA

Cebeo heeft zijn positie als marktleider te danken aan de jaarlijkse autonome groei en een aantal overnames. Groei zit in ons DNA omdat dit de garantie betekent op continuïteit voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. 

cijfers omzet

472

miljoen € omzet in 2017

739

medewerkers

51

filialen met self-service

1,6m

artikelen beschikbaar

 


Cebeo in een oogopslag

bedrijfsvoorstelling


Wat is onze activiteit, assortiment en service? Wie zijn onze klanten en wat onderscheidt ons op de markt? Download onze bedrijfsvoorstelling en ontdek het zelf.

Download bedrijfsvoorstelling

 


Vind een filiaal

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Contact
Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.