You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Over Cebeo

Wie Cebeo zegt, zegt “distributeur van elektrotechnisch materiaal”. Maar Cebeo is veel meer dan enkel een groothandelaar. Benieuwd naar alle diensten die we leveren? Ontdek er alles over in onze bedrijfsvideo.
 

 

Contactgegevens hoofdkantoor

Marktleider dankzij
service en klantennabijheid

Cebeo uit Waregem werd in 1922 in Kortrijk opgericht door Charles Bultiauw en is gespecialiseerd in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische diensten en oplossingen voor de residentiële, tertiaire en industriële sector. Onze geschiedenis wordt gekenmerkt door organische groei en acquisities.
Als marktleider is Cebeo toonaangevend op het vlak van dienstverlening aan de klanten, dankzij een uitgebreid filialennetwerk gebaseerd op nabijheid, passende logistieke en e-business oplossingen en hoogstaande technische competenties. Sinds 1 januari 2021 staat Régis André aan het hoofd van het directiecomité.

Onze markten

markt residentieel

Residentieel

markt industrie

Industrie

markt tertiair

Tertiair

 

Onze missie


"Cebeo zal, in een open cultuur en maximaal empowerment van onze eigen talenten, door innovatie en sterke betrokkenheid van alle stakeholders, services en oplossingen bieden op vlak van comfort, energieneutraliteit en veiligheid, gebruik makend van optimale connectiviteit, en aldus anticiperen en significant bijdragen tot een betere wereld."

 


   

Onze pijlers

customer

Customer

people

People

performance

Performance

planet

Planet

 


 

Cebeo staat niet alleen

Cebeo maakt deel uit van Sonepar

Sonepar is een onafhankelijke familiale Groep, wereldleider in de distributie van elektrisch materiaal aan professionelen, oplossingen en aanverwante diensten. Sonepar begeleidt zijn klanten op talrijke markten en realiseert, gebruik makend van de competentie en passie van zijn 46.000 medewerkers, een omzet van 24,03 miljard euro. Dankzij zijn dicht netwerk – 2800 verkooppunten actief in 44 landen op 5 continenten – en de digitale oplossingen die ontwikkeld worden, verstevigt de Sonepar Groep dagelijks zijn service voor en de relatie met zijn klanten. De ambitie: ‘La Référence’ worden voor al zijn partners.

Meer over Soneparsonepar

   

Groei zit in ons DNA

Cebeo heeft zijn positie als marktleider te danken aan de jaarlijkse autonome groei en een aantal overnames. Groei zit in ons DNA omdat dit de garantie betekent op continuïteit voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. 

cebeo

597

miljoen € omzet in 2019

918

medewerkers

> 50

filialen met self-service

1,6m

artikelen beschikbaar

 


 

Cebeo in een oogopslag

bedrijfsvoorstelling


Wat is onze activiteit, assortiment en service? Wie zijn onze klanten en wat onderscheidt ons op de markt? Download onze bedrijfsvoorstelling en ontdek het zelf.

Download bedrijfsvoorstelling

 


Vind een filiaal

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.