Bereik uw duurzaamheidsdoelstellingen met uw motorbesturing

banner 2 1200x300 nl

In de zoektocht naar duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn industrieën op zoek naar oplossingen om hun processen te optimaliseren en tegelijkertijd hun impact op het milieu te verminderen. Dit betekent vaak dat er oplossingen moeten worden geïmplementeerd die het energieverbruik verminderen, maar er moet ook rekening worden gehouden met andere criteria.

Altivar frequentieregelaars

Altivar frequentieregelaars bieden een effectieve oplossing om het energieverbruik van industriële motoren te verminderen. Dankzij hun geavanceerde technologie kunnen deze regelaars de snelheid van elektromotoren nauwkeurig regelen en aanpassen aan de werkelijke productievereisten. Door de bedrijfssnelheid intelligent aan te passen, verminderen ze het overtollige energieverbruik dat gepaard gaat met het continu op volle capaciteit draaien. De energiebesparingen die deze aandrijvingen opleveren, helpen de bedrijfskosten van de fabriek te verlagen en de CO2-voetafdruk te verkleinen.

Bekijk de Altivar frequentieregelaars
image (1)

TeSys contactoren

TeSys contactoren zijn ontworpen met een verantwoorde benadering, gericht op duurzaamheid. Hun zorgvuldige ontwerp garandeert een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Bovendien zijn deze schakelaars zo ontworpen dat ze gemakkelijk te repareren zijn, waardoor de stilstandtijd wordt beperkt en het onderhoud wordt vereenvoudigd. Defecte onderdelen kunnen snel worden vervangen zonder dat de hele magneetschakelaar moet worden vervangen. Door de repareerbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid te bevorderen, maken de TeSys-magneetschakelaars deel uit van een duurzame en kosteneffectieve aanpak, waarbij elektronisch afval en de kosten die gepaard gaan met het vervangen van complete systemen worden verminderd.

Bekijk de TeSys-magneetschakelaars

Climasys warmtebeheersysteem

Wist je dat je door middel van een goede klimatisering je een steentje bijdraagt aan duurzaamheid? Er is aangetoond dat componenten tot twee keer langer mee gaan bij de juiste bedrijfstemperatuur. Door het verlengen van de levensduur van kostbare componenten lever je een bijdrage aan het klimaat en aan je eigen portemonnee. Bovendien voorkom je veel stilstand door oververhitting. Met Climasys kan je de temperatuurhuishouding monitoren. Dit zorgt voor een langere levensduur van componenten en het voorkomen van stilstand.

Naar het warmtebeheersysteem