Big White® nieuwigheden 04/2023

Cebeo-48V-banner-1200x300px2

Hedendaagse verlichtingsoplossingen voor uw dagelijkse activiteiten: dit zijn de nieuwigheden van de BIG WHITE® New Arrivals 04/2023. We hebben niet alleen de SLV productfamilies uitgebreid. Onder de nieuwigheden voor de lente mag u zich ook verwachten aan innovaties die uw dagelijkse activiteiten naar een hoger niveau tillen.

Het nieuwe 48 V systeem biedt uw klanten volledig nieuwe verlichtingsmogelijkheden en combineert functionaliteit met design. Het kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd en is verkrijgbaar in de inbouw-, opbouw- en lage-opbouwversie. Daarvoor leveren we ledstrips, maar ook spots en hangarmaturen, die eveneens nieuwe varianten in ons NUMINOS(r) highlight-assortiment vormen. 

Een andere nieuwigheid, de NUMINOS® projector, overtuigt door een zeer groot draai- en zwenkbereik en vormt een optimale aanvulling op de NUMINOS® downlights. 

Voor buitengebruik breiden SYNA GARDEN en SYNA PLANT ons assortiment prikspots uit en de CONCRETO betonnen armaturen vullen ons assortiment armaturen van natuurlijke materialen aan. Ontdek nu onze nieuwigheden voor de lente! 

Nieuw in het assortiment 48 V railsysteem, Dali

Het nieuwe 48 V systeem kan optimaal en flexibel in moderne interieurs worden geïntegreerd. Dankzij de veilige montage aan wanden en plafonds legt het bijzondere accenten in het driedimensionale interieurdesign. Het uitgangspunt voor het ontwerp en de keuze is altijd de rail. Wat dit systeem extra speciaal maakt: het 48 V systeem wordt geleverd met hoogwaardige fischer DUOPOWER pluggen. 

Bekijk het assortiment
Cebeo-48V-600x400px

Stel uw 48 V systeem samen

Het SLV 48 V systeem biedt u een flexibel lichtontwerp en zet de ruimte perfect in scène. Samen met de speciaal voor het systeem ontworpen NUMINOS® en IN-LINE armaturen kan u buitengewone lichtscenario's creëren.


Ontdek BIG WHITE® nieuwigheden