Een baanbrekende reeks innovatieve downlights

Concord header

De innovatieve Concord Equinox downlightreeks is ontwikkeld met behulp van de nieuwste optische technologie van QuarkStarTM en in samenwerking tussen de Sylvania R&D-, product-, marketing- en productieteams. Het resultaat is een revolutionaire armatuur die geavanceerde innovatie brengt in het traditionele downlight-segment. Het baanbrekende ontwerp en de uitzonderlijke technologie creëren een unieke lichtweergave die emotie opwekt. De downlight is bekroond met de Red Dot Design Award 2023 in de categorie Lighting Design!

QuarkStar’sTM lichtbrekingssysteem maakt het voor het eerst mogelijk om een indirecte component in een downlight te integreren zonder aanvullende optiek.  Dit resulteert in een slank, discreet en conceptueel ontwerp dat bovendien een op maat gemaakte distributie oplevert met een UGR (Unified Glare Rating) van minder dan 19, waarmee de Equinox in de hoogste kwaliteitsclassificatie van de Europese binnenverlichtingsnormen valt. Equinox heeft een verstelbaar optisch systeem waardoor het licht niet alleen naar beneden maar ook naar boven kan worden uitgestraald, waardoor een prachtig halo-effect op het plafond ontstaat. Deze directe en indirecte architecturale verlichting creëert een unieke sfeer en verbetert de ruimte.

Concord txt image

Concord Equinox combineert comfort en esthetiek. Naast de vele design- en technologische voordelen, kunnen de prestaties geoptimaliseerd worden door te kiezen voor het SylSmart Standalone intelligent beheersysteem. Deze versie zal de gebruikers extra comfort en controle bieden.

De armatuur is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering, versies met plafondrand of zonder plafondrand voor installatie in gipsplafonds. Ze levert tot 2500 lumen met een lage verblinding UGR<19 en een hoge efficiëntie tot 125lm/W.  Equinox heeft CRI90 LED chips voor een uitstekende kleurweergave. 

Met Equinox betreden u en Concord een nieuw tijdperk.

Bekijk het Concord Equinox gamma