De nieuwe DHB ST Trend doorstromer: Voor onmiddellijk, veilig en constant warm water

Stiebel 1200 x 300

STIEBEL ELTRON introduceert de nieuwe DHB ST Trend instant doorstromer, een van hun nieuwste innovaties op het gebied van sanitair waterverwarming.

Met zijn optimale prestaties, eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke functies is de DHB ST Trend ontworpen om uw installatiewerkzaamheden te versnellen en tegelijkertijd de tevredenheid van uw klanten te garanderen.

Dit zijn slechts enkele van de uitstekende kenmerken van de DHB ST Trend: 

  1. Snelle en eenvoudige installatie: Dankzij het compacte ontwerp en de veelzijdige installatiemogelijkheden kan de DHB ST Trend eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende ruimtes, waardoor maximale flexibiliteit wordt geboden om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk project. 
     
  2. Betrouwbaarheid en optimale prestaties: De DHB ST Trend, uitgerust met 3i-technologie, zorgt voor een snelle verwarming zelfs met een hoog waterdebiet, waardoor onmiddellijk en constant warm water wordt gegarandeerd voor één of meerdere tappunten. 

3. Gebruiksvriendelijke bediening en praktische functies: Dankzij de intuïtieve bediening en het LED-display van de DHB ST Trend kunnen uw klanten de watertemperatuur eenvoudig aanpassen aan hun voorkeuren, voor een aangename en comfortabele douche-ervaring.

4. Efficiënt en veilig: De DHB ST Trend is ontworpen om uw klanten een veilige en zorgeloze gebruikerservaring te bieden (bescherming tegen verbranding, uitschakelsysteem voor de temperatuur, luchtdetectie, enz.)
 

Ontdek de voordelen van de DHB ST Trend doorstromer 

DHB-ST-Trend-600x400

Om meer te weten te komen over de voordelen en technische specificaties van de DHB ST Trend, download onze informatieve brochure: 

Download de brochure