De UDHOME-ONE ondervloerdoos van OBO Bettermann

Het kleinste en duurzaamste lid van de UDHOME-familie 

UDHOME-ONE Webpage 1200x300

De UDHOME ondervloerdozen brengen stroom en data precies daar waar ze nodig zijn. De UDHOME-ONE is het nieuwste en kleinste lid van de productfamilie. Hij is bijzonder vlak en overtuigt door een hoge duurzaamheid en gebruiksgemak.



 

De UDHOME-ONE ondervloerdoos kan direct op de onafgewerkte vloer gemonteerd worden, aangesloten worden met flexibele installatieleidingen en vervolgens gelijk met de dekvloer worden afgewerkt. De kleine buitenafmetingen van 140x140 mm en lage minimale installatie diepte van 75 mm maken hem bijzonder geschikt voor lage dekvloeren. Dankzij het geïntegreerde nivelleermechanisme kan de UDHOME-ONE ook worden geïnstalleerd in vloeren tot 100 mm hoog. 

Deze telg is niet alleen compact, maar ook veerkrachtig met een belastbare capaciteit tot 15 kN voor grote en 3 kN voor kleine oppervlakken. 
 

Gecertifieerd en flexibel

Onze UDHOME-ONE scheidt stroom en data eenvoudig van elkaar en is daarvoor VDE-gecertifieerd.

De ondervloerdoos kan worden uitgerust met één data- en één stroomaansluiting of met twee stroomaansluitingen. Stroomaansluiting gebeurt met OBO's Module 45-serie. Zelfs met de stekker ingestoken kan het deksel nog steeds worden gesloten voor een naadloze integratie in elke ruimte.


UDHOME-ONE Webpage 600x400

Deksels voor verfijnde ontwerpen

Zoals u van ons gewend bent, combineert de UDHOME-ONE maximale functionaliteit met een hoog verfijnd ontwerp. Hij is voorzien van twee dekselvarianten die op elk moment eenvoudig kunnen worden gewisseld. U kiest naargelang uw wensen voor een vloerbekledingsuitsparing of voor een sierplaat. De unit hoeft niet opnieuw in hoogte te worden afgesteld of waterpas gezet te worden. Kabels lopen via een in het deksel geïntegreerde snoeruitgang en alle randen in het interieur zijn machinaal bewerkt en afgevlakt, wat het risico op letsel en het risico op beschadiging van kabels aanzienlijk vermindert. Zo zet de UDHOME-ONE nieuwe maatstaven op het gebied van gebruikerscomfort.

Bekijk de producten