De zink magnesium-afwerking [ZM] van Atkore Vergokan

ZM - 1200x300

Onze zink magnesium-afwerking [ZM] heeft talloze klanten van Atkore Vergokan een superieure en kosteneffectieve oplossing geboden voor buitentoepassingen. De superieure prestaties van deze coating kunnen de nuttige levensduur van Atkore Vergokan producten aanzienlijk verlengen en leveren vaak enorme kostenbesparingen op wanneer ze gebruikt worden als alternatief voor roestvrij staal.

Dankzij een uitgebreid testprogramma en een groot aantal realistische installaties heeft Atkore Vergokan ZM bewezen dat het bestand is tegen de elementen en een uitstekende bescherming biedt voor stalen producten in buitentoepassingen.

Bouw een systeem dat lang meegaat

Om Atkore ZM te vergelijken met traditionele thermisch verzinkte producten, stelde een onafhankelijk, erkend laboratorium monsters van beide systemen bloot aan continue zoutnevel gedurende 3.000 uur in overeenstemming met een toonaangevende industriële norm voor corrosietests, ASTM B117. De resultaten toonden aan dat Atkore Vergokan ZM monsters minstens even lang meegingen als thermisch verzinkte monsters. De coating heeft ook een zelfherstellende eigenschap waardoor ze zichzelf opnieuw kan beschermen tegen de meeste sneden en krassen.

Bekijk de producten
ZM - 600x400

Lagere project- en systeemkosten

De superieure bescherming van de Atkore ZM coating verlengt de levensduur van de producten die in buitentoepassingen worden geïnstalleerd. Dit kan de levensduurkosten voor de gebouweigenaar aanzienlijk verlagen door vervanging en onderhoud te vermijden of tot een minimum te beperken.

Het Atkore ZM systeem kan ook tot 40% besparen op materiaalkost doordat er geen roestvrijstalen bevestigingsmiddelen nodig zijn voor veel gangbare toepassingen en tot 10% arbeidsbesparing doordat er geen gesneden uiteinden hoeven te worden bijgewerkt.

Wil je meer info? Surf naar Vergokan. We helpen u graag verder met specificatie- en projectconversies of technische vragen.