FlexFusion XGL-datakasten: optimaal kabelbeheer voor een veilig netwerk

flexfusion-xgl-newsletter-1200x300px-rkwb10-ww-nld

Ontdek de ongeëvenaarde mogelijkheden van de nieuwe 19” FlexFusion XGL-kasten met vergrendelbare deuren om netwerk- en serverapparatuur op een veilige manier te huisvesten. Deze kasten bieden uitgebreide kabelbeheeropties en zijn perfect geschikt voor datacenters, enterprise of colocatie-omgevingen met hoge kabeldichtheid.

Duurzaamheid en veelzijdigheid gaan hand in hand met deze kasten, vervaardigd uit gelast staal en beschikbaar in diverse configuraties: 600 mm en 800 mm breedte, 1070 mm en 1200 mm diepte, en 42HE en 48HE hoogte. De slimme ontwerpelementen, zoals enkel scharnierende voordeur en in tweeën gedeelde scharnierende achterdeuren met een perforatie van 80%, zorgen voor een optimale koelluchtstroom naar de IT-apparatuur, zonder concessies te doen aan stevigheid. Bovendien minimaliseren de deuren met een openingshoek van 170 graden de belemmering van het gangpad.

Gemak en efficiëntie worden naar een hoger niveau getild door de horizontaal gedeelde zijpanelen, waardoor je apparatuur eenvoudig kunt verbinden in naast elkaar geplaatste kastcombinaties. Dankzij de kabelinvoerpunten met borstels aan de bovenkant van de kast wordt luchtlekkage aanzienlijk verminderd.

Bekijk het gamma
flexfusion-xgl-newsletter-600x400px-rkwb10-ww-nld

Flexibiliteit en aanpasbaarheid zijn gegarandeerd met volledig verstelbare kooimoeruitrustingsrails aan zowel de voor- als achterkant van de kast. De kasten zijn beschikbaar in zowel zwart als wit en worden vervaardigd binnen de Europese Unie, wat resulteert in een snelle levertijd. Daarnaast zijn ze ware krachtpatsers met een statisch gewichtscapaciteit van bijna 1,6 ton en een rolbelasting van 454 kg, waardoor ze de beste keuze zijn voor zwaardere en high-density apparatuur.

Het gemakkelijk maken van je installatie is onze missie. Daarom worden de FlexFusion XGL-kasten geleverd met nivelleringspoten, zwenkwieltjes, koppelingsbeugels en vloerbevestigingsbeugels. Ze zijn ook integraal geaard, zodat je kunt vertrouwen op een veilig en betrouwbaar netwerk zonder het gedoe van aardingsdraden.

Kies voor kwaliteit en voldoe aan de normen EIA-310-E, TIA/EIA-942 en UL2416 met het FlexFusion-kastsysteem van Panduit.

Lees meer