Stap slim de toekomst in met het geconnecteerde verdeelborden van Legrand voor optimaal Comfort en energiebeheer. 

Bereid je woning voor op de toekomst met een geconnecteerd verdeelbord, dat fungeert als het centrale aanstuurpunt voor alle elektrische apparaten in huis. Dit slimme systeem evolueert mee met de gezinssituatie en biedt comfort en efficiëntie. 

Ons geconnecteerde verdeelbord bestaat uit modulaire componenten, waaronder een contactor, teleruptor, energietellers en een gateway. Deze componenten zijn allemaal verbonden met onze Home + Control-app, waardoor je ze eenvoudig kunt bedienen via je smartphone. 

Naast het gemak van bediening bieden deze slimme oplossingen ook de mogelijkheid om het energieverbruik van elektrische apparaten in real-time te meten en af te lezen via de app. Het monitoren van energieverbruik is essentieel voor bewuster energiegebruik en een lagere elektriciteitsfactuur. 

De geconnecteerde oplossing is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bij nieuwbouw kun je de gateway inbouwen in de verdeelkast of aan de muur monteren. Dit is het hart van het systeem en maakt bediening via schakelaars, smartphone of stem mogelijk. Als de woning al is uitgerust met geconnecteerd schakelmateriaal, kan de verdeelkast worden uitgebreid met geconnecteerde contactoren en energiemeters voor betere controle over het energieverbruik. 

In geval van renovatie, waar standaard drukknoppen al aanwezig zijn, kunnen de bestaande teleruptoren eenvoudig worden vervangen door geconnecteerde teleruptoren en een modulaire gateway. Op deze manier profiteer je optimaal van een geconnecteerde installatie zonder dat er kap- of breekwerk nodig is. Maak jouw woning klaar voor de toekomst met onze slimme oplossingen.