Gereedschapsrugzak KNIPEX Modular X18

Flexibel en betrouwbaar: draag tot 15 kg gereedschap en accessoires comfortabel op uw rug  


Medium content block (47)

Wuppertal, xx April 2023 - Met de nieuwe modulaire gereedschapsrugzak KNIPEX Modular X18 kan in totaal 15 kilogram aan gereedschap en accessoires worden meegenomen. Talrijke modulaire elementen maken hem net zo individueel en veelzijdig als zijn gebruikers.

Alles altijd bij de hand en handig op de rug opgeborgen: de KNIPEX Modulair X18 (00 21 50 LE) is gemaakt voor iedereen die geen genoegen neemt met compromissen. De nieuwe gereedschapsrugzak van KNIPEX past zich dankzij de volledig opvouwbare voor- en achterkant, een laptopvak, een uitneembaar gereedschapsblad en de ergonomische rugbekleding perfect aan de behoeften van de drager aan.

De duurzame stof van duurzame gerecyclede synthetische vezels is spatwaterdicht en gemakkelijk schoon te maken. De waterdichte en slagvaste bodemschaal zorgt ervoor dat rugzak stevig staat.

Met in totaal 21 lussen, 37 vakken en een koffer riem kan alles opgeborgen worden wat gelijk bij de hand moet zijn - of het nu gaat om gereedschap of een laptop. De praktische rugzak is leeg of kant-en-klaar verkrijgbaar met apparatuur voor de elektro of sanitair branche.


Bekijk het gamma
Sac à Dos KNIPEX 600 x 400