Ontvang nu 1 gratis fles wijn bij aankoop van een kit videofonie van BTicino

img_cebeo_actie-av_1200 x 300_new (1)

De videofoniekits van Bticino zijn nu tijdelijk in promotie. Elke kit bevat standaard een binnenpost en een buitenpost, evenals alle benodigde producten en documenten om een volledige installatie te kunnen doen. 

Maak je keuze tussen een klassieke of slimme binnenpost en een buitenpost met één drukknop of met codeklavier. Dankzij deze keumogelijkheden kan je steeds voldoen aan de behoeften en budget van jouw klanten. 

Profiteer nu van de interessante nettoprijzen op kits met de Classe 300EOS, Classe 300X en Classe 100 binnenposten. 

  • Kit met Classe 300EOS binnenpost, de meest innovatieve binnenpost van het moment. Deze binnenpost is geconnecteerd en bestaat in witte en zwarte afwerking. Kies je voor deze videofoon dan kan je in kit kiezen voor een combinatie met de Linea 3000 zwarte buitenpost of de zwarte Sfera Luna. 

  • Kit met Classe 300X binnenpost, de geconnecteerde klassieke binnenpost. In kit te verkrijgen in combinatie met de Linea 3000 grijze buitenpost. 

  • Kit met Classe 100 binnenposten, de budgetair vriendelijke binnenpost. In kit te verkrijgen in combinatie met een Linea 3000 grijze buitenpost of een Linea 2000 buitenpost. 

img_cebeo_actie-av_600 x 400_new (1)

Profiteer nu van de interessante prijzen op de kits van Bticino en ontvang bovendien bij aankoop van 1 videokit 1 gratis fles wijn. 

Bekijk de videofoniekits