Hager heeft 3 nieuwe laadpalen gelanceerd

20230616_HAGER_WITTY_CEBEO_banners_1200x300_V1

Hager België heeft zijn aanbod van witty laadoplossingen voor elektrische voertuigen uitgebreid met drie nieuwe referenties. Deze innovatieve designmodellen onderscheiden zich door een betere gebruikerservaring dankzij een eenvoudigere installatie voor de installateur en een intuïtiever gebruik voor de eindgebruiker.

witty start

witty start is ontworpen voor residentieel gebruik, zonder communicatiefunctie.

Deze voorgeconfigureerde laadpaal met één laadpunt is lichter en gemakkelijker te hanteren bij de installatie en de aansluiting door een professional. Ook voor de gebruiker is de ervaring verbeterd: de activering gebeurt d.m.v. een sleutel en op de voorkant worden de stappen voor het aansluiten en loskoppelen weergegeven. Een kabelhouder kan frontaal op de laadpaal of ernaast bevestigd worden. Ook de beschikbaarheid van reserveonderdelen, de mogelijkheid tot opladen via zonnepanelen en het dynamisch vermogen zijn interessante troeven.

Bekijk het gamma
20230616_HAGER_WITTY_CEBEO_banners_600x400_V2 (1)

witty share

witty share is een communicerende laadpaal die de facturatiemogelijkheid biedt. Deze laadpaal heeft één laadpunt, maar kan rug aan rug geïnstalleerd worden.

Deze oplossing is interessant voor leasewagens of semi-publieke parkings. De eenvoudig te installeren en intuïtief te gebruiken communicerende laadpalen witty share, voldoen aan de norm ISO 15-118. Dit houdt concreet in dat de laadpaal het voertuig automatisch bij het laden zal herkennen in de toekomst en er geen badge meer nodig zal zijn. Het OCPP (Open Charge Point Protocol) is gestandaardiseerd en garandeert de vertrouwelijkheid en authenticiteit van de transacties tussen het laadstation en de betalingsoperator.

Bekijk het gamma

Dubbel opladen

witty park biedt de mogelijkheid om 2 voertuigen tegelijk op te laden. Het product is vervaardigd uit roestvrij staal. De beveiliging kan d.m.v. een hermetisch verdeelbord (vector) in de voet geïntegreerd worden.

Bekijk het gamma