Niko Home Control, het hart van elke energiezuinige woning  

NHC_app_energy_10_NL_1200x300

Niko Home Control helpt gezinnen echt om hun energiegebruik te optimaliseren. Het resultaat? Lagere energiefacturen, zonder aan comfort in te boeten. Naast energie-inzichten en energiebesparende routines heeft Niko nu drie nieuwe redenen om voor Niko Home Control te kiezen. 

Foto tekst niko

 

  1. Dankzij de nieuwe draadloze meetmodule kunnen nu al je klanten gedetailleerde inzichten in hun energiestromen krijgen, ongeacht of ze een digitale meter hebben of niet. De module meet het energieverbruik van afzonderlijke kringen of toestellen, maar ook algemeen verbruik, productie en injectie naar het net.  
    Lees meer 

  2. De nieuwe drukknoppen met led en comfortsensoren voor Niko Home Control op busbekabeling bieden een eenvoudige oplossing voor multizone verwarming, dankzij de geïntegreerde temperatuur- en vochtigheidssensor in de drukknoppen. Het resultaat? Lagere energiekosten, meer comfort en betere luchtkwaliteit.  
    Lees meer  

  3. Dankzij de API-integratie met installaties van Alfen, Blitz Power, Mennekes of Veton, kan Niko Home Control je klanten nu helpen om hun elektrische voertuig op het beste moment van de dag en op de meest energiezuinige manier op te laden, rekening houdend met de andere energiestromen in de woning. 
    Lees meer 

 

Meer lezen >

Bekijk Niko Home Control producten