Highbay EcoMax G2: Efficiënt en divers

cebeo banner trunking 1200x300

Met trots presenteren we twee producten die de normen voor efficiëntie, design en veelzijdigheid verleggen: de Highbay EcoMax G2 en de Lichtlijnen Trunking.

Highbay EcoMax G2: Efficiënt en divers

De Highbay EcoMax G2 is dé rendabele highbay-oplossing waar je naar op zoek was. Met een elegant en slank ontwerp past deze oplossing perfect in verschillende omgevingen, zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De verbeterde efficiëntie tot 130lm/W zorgt voor een indrukwekkende helderheid en draagt bij aan een duurzamere toekomst.


Dankzij vijf lumenpakketten biedt de Highbay EcoMax G2 een flexibele keuze aan verlichtingsniveaus, met een verbluffende piek van 31.200 lm. Voor degenen die een specifieke lichtspreiding nodig hebben, zijn er versies met smalle bundels beschikbaar (200+240W). Om de veelzijdigheid te vergroten, bieden we ook accessoires zoals reflectoren, beugels en een IP68-connector aan, waardoor je de verlichting nog beter kunt afstemmen op je behoeften.

Bekijk het aanbod
Cebeo banner highbay 600x400

Lichtlijnen Trunking: Bespaar tijd en geld

Deze professionele LED-lijnverlichting combineert verfijning met functionaliteit en biedt een uitstekende lichtopbrengst tot wel 160 lm/W. Met een eenvoudige inklikmontage van LED-modules en stroomrails is de installatie een fluitje van een cent, wat je tijd en kosten bespaart.

Met meerdere lensopties (60°, 90°, 120° én BW) en vermogens, kun je de verlichting nauwkeurig afstemmen op elke ruimte. Voor extra energiebesparing bieden we DALI-dimbare LED-modules en aanpasbare DALI-sensoren (beweging en daglicht) aan. Wil je meer? De 3C spots kunnen naadloos worden geïntegreerd met de 3C Track Module accessoire.

cebeo banner trunking 600x400

Voor degenen die prioriteit geven aan veiligheid, bieden we de DALI-uitvoering aan die compatibel is met centrale noodverlichting volgens de norm EN 50172, waardoor je gemoedsrust hebt, zelfs in noodsituaties.

Bekijk het aanbod

Kortom, de Highbay EcoMax G2 en de Lichtlijnen Trunking zijn de ultieme keuze voor wie op zoek is naar efficiëntie, stijl en aanpasbaarheid in verlichting. Ontdek deze producten en breng je verlichtingservaring naar een hoger niveau.