Integratech HWDP half waterdichte armaturen: performant en makkelijk te installeren. 

De Integratech HWDP is een zeer performant IP66 half waterdicht armatuur met een lumenoutput tot 130lm/W bij 4000K.  Dankzij haar IK08-waarde biedt het toestel weerstand tegen schokken tot 5 Joule. Bovendien is het armatuur stofdicht en beschermd tegen krachtige waterstralen (IP66).  

De HWDP is beschikbaar in 5 verschillende vermogens, namelijk 9, 18, 25, 36 en 50 watt. Verkrijgbaar in 600, 1200 en 1500mm, is de HWDP uit voorraad ook leverbaar met een Microwave sensor, een noodunit of een combinatie van beiden.  Ook een versie met DALI driver is leverbaar op bestelling. 

De ledplaat en PC cover van het toestel vormen één geheel waardoor de leds beschermd zijn tegen aanraken. De flicker-free SELV driver, doorvoerbedrading en connectoren zijn gemonteerd in de basis van het toestel. Bovendien is een valbeveiliging met staalkabel standaard voorzien. 

hwpd_600x400_NL

Om het installatiegemak te bevorderen is het toestel standaard voorzien van 5-polige toolless aansluitconnector langs beide zijden en doorvoerbedrading van 2,5mm². Hiermee is dit toestel ook ideaal voor lijnmontage en noodstroomcircuits. Daarenboven wordt de HWDP standaard geleverd met rvs plafondbeugels, twee M20 wartels voor lijnmontage en 2 invoertules voor bedrading via plafond. 

Naast de klassieke HWDP, biedt Integratech ook nog een High Output-versie van dit half waterdichte armatuur. Deze reeks toestellen zijn uitgerust met meer LED-chips en bereiken een efficiëntie van 150 Lm/W. Daarmee is de HWDP HO de meest efficiënte reeks in onze familie van half waterdichte armaturen. 

Robuust, duurzaam, efficiënt en makkelijk te installeren: de HWDP is een vaste waarde in het arsenaal van elke installateur. 

Bekijk de producten