KEOR SPE RT

Een gebruiksvriendelijk, performant en converteerbaar UPS-systeem voor kleine en middelgrote kantoren

visuals_Keor-Rack-SPE_Cebeo_1200x300px

Legrand biedt een breed assortiment van UPS-systemen aan, met verschillende niveaus van vermogen, autonomie, prijs en servicegraad. Met de lancering van de éénfasige Keor SPE R/T, een converteerbare variant van de KEOR SPE Tower die vorig jaar het levenslicht zag, voegt Legrand een nieuwe oplossing toe aan zijn gamma.

De Keor SPE R/T combineert de meest intelligente en efficiënte netwerkstroombeveiliging met een high-end esthetisch ontwerp. Het Rack/Tower-converteerbare karakter van deze UPS maakt het gemakkelijk inzetbaar in kleine en middelgrote kantoren. Het werd volledig op maat gemaakt voor de IT- en ET-apparatuur die hier veelvuldig worden gebruikt

De voordelen van de Keor SPE R/T

  • Efficiënte bescherming tegen kortsluiting, overbelasting en piekspanning dankzij een ingebouwde elektronische stabilisator (AVR) en een ingebouwd zelftestsysteem.
  • Deze UPS is converteerbaar en beschikbaar in 1U-, 2U- of 3U-formaat. De 2U- en 3U-versies beschikken ook over een omkeerbaar LCD-scherm voor een gebruiksvriendelijke bediening in elke configuratie.
  • De verschillende rack-eenheden van deze UPS hebben een powerfactorbereik (PF) van 0,7 tot 0,9. Zo zijn er PF-opties voor diverse noden.
  • De Keor SPE R/T is verkrijgbaar in vermogens van 750VA tot 3000VA.
  • Gemakkelijk te installeren. De batterijen kunnen aan de voorkant worden vervangen zonder stroomonderbreking.
visuals_Keor-Rack-SPE_Cebeo_600x400px

Extra pluspunten

U kunt bij de installatie en het gebruik van de Keor SPE R/T kan u rekenen op een 24/7 technische ondersteuning. Daarnaast voldoet de UPS aan bepaalde duurzaamheidsvoorwaarden dankzij het EcoDesign-ontwerp eigen aan de nieuwe generatie UPS. Bij dit ontwerp werd rekening gehouden met eenvoudige herstelling, wat de totale levensduur verlengt. Dat maakt ook dat de afzonderlijke onderdelen van de UPS gemakkelijker te recyclen zijn. Op deze manier draagt Legrand met dit product bij aan zijn CSR-aanpak.

Bekijk in de webshop