Maak kennis met de KLM100 kabelladder: de nieuwste innovatie van Atkore Vergokan

KLM100 1200x300

Deze robuuste en sterke ladder is de perfecte aanvulling op elk project. De KLM100 biedt een efficiënte, betrouwbare en duurzame oplossing voor het beheer van kabels.

  • De hoogte van 100 mm maakt een bruikbare binnenhoogte van 77 mm mogelijk, ideaal voor kabels met een grote diameter.
  • Sleufgaten aan de zijkanten zorgen ervoor dat er niet geboord hoeft te worden om een koppeling te maken na een zaagproces.
  • Er zijn geen verbindingsstukken nodig om accessoires zoals bochten, T-stukken enz. te bevestigen.
  • De sporten zijn geperforeerd voor een efficiënte bevestiging van kabels en eenvoudig gebruik van kabelklemmen.
  • Het scheidingsschot (SLOS60) kan met een glijmoer (PNP06) en rondkopbout (RB6.20) aan de kabelladder worden bevestigd.
Bekijk het assortiment
KLM100 600x400

Dit product kan worden aangeboden met zinkmagnesium coating. Zinkmagnesium is de duurzame keuze voor de toekomst van onze planeet. Het productieproces heeft een lagere CO2-uitstoot dan concurrerende materialen zoals hot-dip. Bovendien biedt deze coating een betere weerstand tegen corrosie, een langere levensduur en een betere esthetiek.

De KLM100 is perfect voor allerlei soorten projecten, waaronder industriële en commerciële. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, robuuste kabelladder die moeiteloos zware bekabeling aankan.

De nieuwe kabelladder van Atkore Vergokan is sterk, flexibel en duurzaam. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over dit innovatieve nieuwe product en hoe het uw project ten goede kan komen.

Bekijk alle productspecificaties