LED is LEDVANCE

Professionele LED lampen nu onder merknaam LEDVANCE

Rebranding-LED-lamps_1200x300

In deze tijden waarin veranderingen in de verlichtingsmarkt een doortastend handelen door ons allemaal vereisen, willen we de overgang naar toekomstbestendige LED technologie zo gemakkelijk mogelijk maken. Dus naast praktische vervangingsopties voor bijna elke toepassing, zullen we ons professionele lampenportfolio aanbieden onder de merknaam LEDVANCE.

100 jaar ervaring, 7 jaar LEDVANCE

Voortgekomen uit de algemene verlichtingsdivisie van OSRAM, heeft LEDVANCE zich in slechts zeven jaar gevestigd als een toonaangevende naam in innovatieve LED oplossingen. Of het nu gaat om LED lampen, LED armaturen, LED strips, lichtmanagementsystemen of human centric lighting, professionals uit de industrie over de hele wereld vertrouwen op onze ervaring van meer dan een eeuw, onze knowhow en onze focus op de toekomst. Goed voor u – en  goed voor uw klanten!

Bekijk het gamma LEDVANCE professionele LED lamp >

Bekijk de LED lampen catalogus
Rebranding-LED-lamps_600x400

De overschakeling naar LED: zo gemakkelijk mogelijk

Om de overgang naar EU-conforme LED technologie zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk te maken, draagt ​​ons assortiment professionele LED lampen nu ook de naam LEDVANCE.


 

Segmentatie in vertrouwde productklassen 

LEDVANCE_Product_Classes

Door de nieuwe LEDVANCE LED lampen te groeperen in de productklassen SUPERIOR, PERFORMANCE en VALUE, die u al kent van onze armaturen, evenals een duidelijke naamgeving met alle belangrijke productinformatie, kunt u snel de juiste lamp vinden.

asset-13150808_led_tubes_naming_en_jpg

Duidelijke lay-out: het nieuwe verpakkingsontwerp

De nieuwe LEDVANCE verpakking met zijn heldere, informatieve en moderne ontwerp maakt het leven ook gemakkelijker voor u. U zult direct zien dat veel van onze professionele LED lampen met de merkverandering nog krachtiger zijn geworden. Onze super-efficiënte lampen zijn te herkennen aan de bruine, gerecyclede verpakking.