Green’Up ONE van Legrand: de efficiënte laadoplossing voor thuis

Header Legrand 12-23

Green’Up ONE van Legrand laadt voertuigen op via wisselstroom (enkelfasig en driefasig) en is ideaal voor langdurig laden op plaatsen zoals garages, appartementsgebouwen en overdekte privé-parkeerplaatsen. Elk Green'Up ONE laadstation heeft standaard een ingebouwde laadkabel van 5 meter.


Het opladen van elektrische voertuigen kan aan de hand van vier verschillende laadmodi: mode 1 voor speedpedelecs, elektrische fietsen, elektrische steps en e-scooters en modes 2, 3 en 4 voor elektrische auto’s. Green’Up ONE heeft laadmode 3 waarbij de beveiliging in het laadstation zelf geïntegreerd zit.

Door een energiemeter aan de installatie toe te voegen, is dynamisch laden mogelijk. De energiemeter meet constant het verbruik van de hele installatie en communiceert via Modbus protocol met de laadpaal. Die zal dan het laadvermogen aanpassen volgens het beschikbare vermogen of het maximaal ingestelde verbruiksvermogen.

Eigenaren van een slimme installatie kunnen de Green’Up laadpaal integreren in hun systeem door toevoeging van een een geconnecteerd droog contact. 

De Green’Up ONE kan geïnstalleerd worden aan de muur (wallbox) of als staand laadstation via montage op een sokkel. Een kunststof wallbox is een robuuste oplossing, zonder hinder van eventuele schokken. De bekabeling kan makkelijk via de voorzijde en moet verplicht via de kabeldoorvoeren aan de onderkant of achterzijde tot aan de klemmen doorgevoerd worden.

Een laadpaalmodel wordt op een vloersokkel bevestigd. De kabels kan je eenvoudig door de sokkel tot aan het laadpunt geleiden.

Legrand DEc img 1

Met de App Charger Control kunnen gebruikers de Green’Up ONE vanop afstand bedienen. De draadloze bediening is mogelijk dankzij de standaard geïntegreerde Bluetooth-communicatie. Deze applicatie kan gedownload worden via de App Store of Google Play.

Bekijk het gamma