Meer merken beschikbaar in het Brennenstuhl Multi Battery 18V System

Brennenstuhl, de pionier op het gebied van Multi Battery Systemen voor werklampen, heeft het Multi Battery 18V Systemuitgebreid en presenteert met trots nieuwe merkintegraties. Deze innovatie maakt een nog ruimere keuze aan interface-adapters mogelijk voor de hoogwaardige LED-werklampen en maximale compatibiliteit met diverse 18V accusystemen van gerenommeerde fabrikanten. 

De uitbreiding van het Brennenstuhl Multi Battery 18V System met nieuwe interface-adapters creëert nog meer mogelijkheden voorgebruikers. Terwijl vorig jaar de connectiviteit van het systeem al werd uitgebreid naar zeven merken, zijn er nu elf aansluitingen voor de 18V accu's van bekende fabrikanten van elektrisch gereedschap. 

Meer mogelijkheden dan ooit tevoren met nieuwe interface-adapters

De LED werklampen zijn nu niet alleen compatibel met de accusystemen van de fabrikanten Bosch Professional, Dewalt, Festool, Flex, Makita, Metabo CAS en Milwaukee, maar nu ook met de merken Einhell, Fein, Hikoki en Würth .

Bekijk het gamma
lichtkampagne-2022-multi-battery-keyvisual-mit-model-hochkant

Voordelen van de Brennenstuhl Multi Battery werklampen

Het eerste Multi Accu Systeem - Engineered in Germany

In 2021 werd het eerste multi-accu systeem voor werklampen geïntroduceerd in de vestiging van het familiebedrijf in Tübingen.  
 

Nog meer variatie door verlichtingsdiversiteit 

Gebiedsspot, handwerklamp, 360-graden rondom-licht, telescopische werklamp - de verscheidenheid aan werklampen betekent dat de juiste werklamp kan worden gekozen tussen verschillende werklampen. 
 

Technologisch beschermingssysteem voor accu's van elektrisch gereedschap 

De gebruikte accu's zijn beschermd tegen diepontlading en oververhitting (veroorzaakt door hoge belastings stromen). 
 

Hybride technologie voor nog meer flexibiliteit 

Met de hybride technologie kunnen drie werklampen worden gebruikt via de ingebouwde oplaadbare accu of via netvoeding met de plug-inaansluitkabel. Absoluut veilig en praktisch: Automatische omschakeling naar de accu bij stroomuitval op netvoeding.