Mitsubishi Electric vanaf nu verkrijgbaar bij Cebeo

Mitsubishi Electric vanaf nu verkrijgbaar bij Cebeo


Nu de energietransitie steeds prominenter is, is de vraag naar een energie-efficiënte totaaloplossing steeds groter. Daarom heeft Cebeo beslist om zijn HVAC-gamma uit te breiden. Met meer dan 95 jaar ervaring en een breed gamma aan kwaliteitsvolle warmtepompen en ventilatiesystemen, was het een logische stap om die producten van Mitsubishi Electric mee op te nemen in het HVAC-assortiment van Cebeo.

Cebeo heeft bijna 2 miljoen producten in zijn assortiment. Maar belangrijker is dat Cebeo jou de artikels en oplossingen aanbiedt waar je nood aan hebt. “Steeds vaker merkten we dat HVAC-installateurs bij ons kwamen aankloppen om meer te weten over de kentering richting elektrische processen in de vorm van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, …”, vertelt Hilde Vandenberghe, Category Manager in Renewables en HVAC bij Cebeo. “Als Belgisch marktleider in de distributie van elektrische producten en oplossingen is het aan ons om aan die totaaloplossing bij te dragen en zowel HVAC-installateurs als elektrotechnische installateurs bij te staan waar nodig.”

Mitsubishi Electric heeft voor de HVAC-specialisten van Cebeo diepgaande opleidingen over hun producten voorzien. Zo zijn de Cebeo-specialisten niet alleen steeds op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt, maar kunnen installateurs ook een beroep doen op hun productkennis. Dat bovenop de kennis over het volledige ‘Green & Smart’-assortiment, zorgt ervoor dat Cebeo nu nog sterker kan inspelen op de totaaloplossing in de energietransitie waar zo veel vraag naar is.

Ook Mitsubishi Electric ziet veel voordelen in de samenwerking met Cebeo. “De uitbreiding van ons verkoopkanaal met onze nieuwe partner Cebeo is essentieel om aan de groeiende vraag naar duurzamere verwarmingsoplossingen te voldoen”, vertelt Olivier Vanopstal, Sales Manager bij Mitsubishi Electric.

Benieuwd naar de oplossingen die Cebeo en Mitsubishi Electric jou kunnen bieden? Breng dan tussen 14 en 16 mei een bezoek aan de ‘Green & Smart’ Village op Cebeo Technologie 2024 in Brussels Expo.

Registreer je hier gratis
BANNER T2024 inschrijvingsmail