Nieuw servoaandrijfsysteem SINAMICS S200 van Siemens

Servo aan! Verder gaan.

SINAMICS S200_multi axis_1200x300_IMAGE

De nieuwe Sinamics S200 van Siemens is een servoaandrijfsysteem ontworpen voor diverse standaardtoepassingen in de batterijsector, de elektronicasector en andere industrieën.
 


Het bestaat uit een nauwkeurige servoaandrijving, snel reagerende servomotoren en eenvoudig te gebruiken kabels en biedt hoge dynamische prestaties.  

Toepassingen die precisie in snelheid en koppel vereisen, zoals wikkel- en ontwikkelmachines bij de productie van batterijen en de assemblage van cellen, profiteren vooral van het nieuwe servoaandrijfsysteem.  
 

Compact, flexibel en schaalbaar 

Het servoaandrijfsysteem Sinamics S200 is ook een zeer flexibel systeem en schaalbaar afhankelijk van de toepassing.  

Het dekt een vermogensbereik van 0,1-1 kW (200 V) en 0,2-7 kW (400 V) en kan gecombineerd worden met een motor met lage, gemiddelde of hoge inertie. Afhankelijk van de toepassing wordt een standaard of hoogdynamische kabel gebruikt. Door zijn compacte ontwerp bespaart het servoaandrijfsysteem Sinamics S200 ook tot 30 procent ruimte in de bedieningskast en maakt het een optimale opstelling van het apparaat mogelijk. 
 

Prestatiegericht, toekomstbestendig, eenvoudig en robuust motion control-systeem 

In combinatie met een Simatic-controller (bv. de Simatic S7­-1500) krijgen gebruikers een prestatiegericht, toekomstbestendig en robuust motion control-systeem dat ook eenvoudig te bedienen is dankzij de TIA Portal-integratie, geïntegreerde webserver (LAN/WLAN) en een one-button-tuningfunctie. 

Bekijk het aanbod