Ontdek het nieuwe Bosch airco gamma en profiteer van vele voordelen

Medium content block (10) (1)

Multisplit airco Climate 5000M

Bosch lanceert de nieuwe multisplit airco Climate 5000M. Met deze revolutionaire airconditioning kan je tot 5 ruimtes tegelijkertijd koelen of verwarmen.

Bovendien heb je de keuze tussen wand-, plafond-, kanaal- en consolemodules. Met kanaallengtes tot 45 meter, 4 verschillende vermogens en een groot modulatiebereik, heb je een oplossing voor iedere situatie. De bediening is uitermate eenvoudig via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening, of via de HomeCom Easy app van Bosch in combinatie met de optionele internetmodule.

Bekijk de Multisplit airco Climate 5000M

Single split Climate 6000i

Heeft je klant voldoende met een single split airconditioning? Ontdek de Climate 6000i. Dankzij de geïntegreerde vochtsensor en de filters en ionisatortechniek beschikt je klant steeds over comfortabele, schone en frisse lucht zonder vieze deeltjes; de aanwezigheidssensor zorgt er bovendien voor dat er niet teveel energie wordt verbruikt. Tot en met 15 september 2023 krijg je de wifimodule gratis bij aankoop van de Climate 6000i indoorunit.

Tot 31 juli 2023 verdriedubbelen we bovendien je partnerpunten bij registratie van een Bosch Climate indoorunit in het Bosch Partner Portal. Nog geen lid van het Partner Portal? Ontdek alle voordelen op www.bosch-homecomfort.be.

Bekijk de Single split Climate 6000i