Nieuwe universele PDU met ultieme aansluitflexibiliteit

sonepar-belgium-dutch-webpage-1200x300px-pugg7-ww-eng v2

De technologische wereld evolueert voortdurend en efficiëntie is van essentieel belang. In dit licht introduceert Panduit met trots de nieuwe intelligente Power Distribution Unit (PDU) met 4-in-1 outlets, die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we stroomtoevoer beheren.

Ultieme aansluitflexibiliteit

Deze universele PDU biedt ongekende aansluitflexibiliteit dankzij een baanbrekend compact ontwerp. Eén enkele outlet kan nu dienen als een C13/C15 of zelfs een C13/C15/C19/C21. Hij is ook geschikt voor C15/C21 netsnoeren met hoge temperatuurclassificatie. Hierdoor kunnen we aan de diverse behoeften van de markt voldoen, terwijl we ultieme flexibiliteit bieden door één outlet aan te passen aan verschillende soorten IT-apparatuurkabels. Bovendien kan je door gebruik te maken van de Panduit dual-locking power cords onbedoelde disconnecties, de belangrijkste oorzaak van downtime van apparatuur, voorkomen.

Bekijk het gamma

Deze nieuwe universele PDU is beschikbaar als Monitored Switched (MS Series), het meest populaire PDU-type op de markt. De uPDU kan ingangsspanningen aan van 208V-415V (1PH of 3PH). Bovendien kan de vermogenscapaciteit eenvoudig worden aangepast (van 5 kW tot 27,6 kW) door de invoerkabel te vervangen.

Download de specsheet

Slimme monitoring voor toekomstbestendigheid

Maar deze PDU is meer dan alleen een stroomverdeler. De G5 iPDU 4-in-1 outlets gaan verder door continu de racktoegang te bewaken en de stroomtoevoer en omgevingsfactoren in datacenters te monitoren. Dit betekent dat we proactief kunnen ingrijpen bij overbelasting van elektrische circuits en potentiële bedreigingen voor kritieke IT-apparatuur kunnen identificeren.


 

Eenvoud en Kostenefficiëntie

Het nieuwe outletontwerp vereenvoudigt het selectieproces en verlaagt de totale eigendomskosten. U hoeft de PDU's niet te vervangen wanneer nieuwe apparatuur andere outlets vereist. Als uw stroombehoeften in de toekomst veranderen, hoeft u alleen de netsnoerset te vervangen voor optimale toekomstbestendigheid en schaalbaarheid van rackvoeding.


In een wereld waarin efficiëntie en flexibiliteit cruciaal zijn, is de nieuwe universele PDU van Panduit een welkome aanvulling voor datacenterbeheerders. Deze krachtige innovatie maakt stroombeheer eenvoudiger en kostenefficiënter dan ooit tevoren. We kijken uit naar de mogelijkheden die dit nieuwe product onze klanten zal bieden.  

Download de folder voor meer info