Niko Zigbee®-schakelaars met batterij

PW-1300-00 Cebeo juni wireless switch_1200x300

De draadloze schakelaars van Niko zijn verkrijgbaar met een enkelvoudige, tweevoudige en viervoudige drukknop. Je kunt ze snel en eenvoudig integreren in Niko Home Control systemen, gekoppeld in standalone modus met een Zigbee®-lamp via TouchLink-koppeling of gekoppeld aan een Zigbee® 3.0-systeem van derden via Find&Bind-koppeling.

Draadloze schakelaars aan je Niko Home Control installatie toevoegen

De Zigbee®-schakelaars zijn de perfecte oplossing als je een schakelaar aan een bestaande Niko Home Control installatie wilt toevoegen, zonder muren te breken of nieuwe kabels te installeren. Je kunt de batterijgevoede bedieningen overal binnen het Zigbee®-detectiegebied plaatsen en ze configureren om toestellen en functies in de woning aan te sturen. Je kunt tot 50 Zigbee® 3.0-schakelaars koppelen in één Niko Home Control installatie.


Bekijk het assortiment

TouchLink-koppeling voor standalone gebruik

In de standalone modus kun je de schakelaars koppelen met maximaal acht slimme toestellen als ze Zigbee® 3.0 gecertificeerd zijn en als ze TouchLink-koppeling ondersteunen; zoals IKEA Trådfri lampen, Innr Zigbee® lampen, de Gledopto Pro Zigbee® line, EcoDim ZIgbee filamentlampen, Linkind Zigbee®, enz.

Batterij met levensduur van vijf jaar

Met hun langdurige vermogen kunnen Niko's Zigbee®-schakelaars meer dan 36.000 keer aan- en uitgeschakeld worden - dat is dus meer dan vijf jaar continu gebruik zonder de batterij te vervangen.


PW-1300-00 Cebeo juni wireless switch_600x400

Eenvoudige installatie

Het nieuwe assortiment van Zigbee®-schakelaars met batterij kan in tal van installaties gebruikt worden. Met een sokkelplaat in kunststof kunnen ze op vlakke oppervlakken gemonteerd worden via dubbelzijdige kleefband of schroeven. Met een metalen sokkelplaat kun je ze met schroeven of klauwen vastmaken op bestaande dozen.

De metalen sokkelplaten hebben zelfs een uniek veiligheidsdeksel zodat je niet aan de inbouwdoos met mogelijk elektrische draden onder spanning komt. Het is een veilige oplossing voor de installateur en de eindgebruiker.

Lees meer