Ontdek de 7 voordelen van een slimme deurbel

Vidoora, geruststellend om te weten wie er aanbelt

Opent u de deur, of niet?

Vidoora laat de keuze aan de bewoner. Deze slimme deurbel toont zijn huisbaas wie er voor de deur staat: als hij thuis is, maar evengoed onderweg. Via een app op de smartphone, wordt de bewoner verwittigd dat er wordt aangebeld. Hij bepaalt zelf, vanop afstand, of hij de deur opent voor zijn bezoeker, of niet.

Hoe gaat het in z’n werk?

Iemand belt aan en meteen krijgt de bewoner een bericht op zijn smartphone. Via de groothoekcamera mét nachtzicht ziet hij onmiddellijk wie hem een bezoek wenst te brengen. Hij beslist zelf of hij de bezoeker binnenlaat of hij hem een boodschap meegeeft. Bijvoorbeeld om zijn pakketje bij de voordeur neer te zetten.

Vidoora_sfeerbeeld_1

De 7 voordelen van Vidoora, de slimme deurbel

  1. De deurbel is verbonden met het internet, zo krijgt de bewoner op afstand toegang tot livebeelden van zijn voordeur via een smartphone-app of een webbrowser.
  2. Met de bewegingsdetectiefunctie ontvangt hij een melding op zijn smartphone zodra er iemand voor de deur staat. Ook als hij niet thuis is.
  3. De deurbel is uitgerust met een HD-camera waardoor de persoon die aanbelt scherp in beeld te zien is. Zelfs mét HD-resolutie heeft de Vidoora een laag dataverbruik.
  4. De Vidoora is eenvoudig te installeren en te bedienen. Hij is bovendien compatibel met de Mistral en Calima series van Grothe. De connectie gebeurt zowel via LAN als WLAN.
  5. Ook als het donker is, blijft het zichtbaar wie er aanbelt. De deurbel beschikt over een nachtzichtfunctie die dit mogelijk maakt.
  6. Toegankelijke communicatie: de Vidoora maakt gebruik van pictogrammen en gesproken aanwijzingen. Hierdoor kunnen ook slechthorenden en slechtzienden Vidoora eenvoudig bedienen.
  7. Zonder dat er wordt aangebeld heeft de bewoner op elk moment toegang tot de camera van het deurstation. Zo kan hij steeds zien wat er bij zijn voordeur gebeurt.

Vidoora is een smart video deurbel, verkrijgbaar in drie hedendaagse kleuren: wit, grijs en zwart en biedt een kwalitatief alternatief voor videofonie, zonder binnenpost.

Geïnteresseerd? U vindt alle productinformatie over de Vidoora op de website van Vander Elst of bij uw Cebeo-verkooppunt.

Bekijk het product in de webshop
Vidoora-productbeeld_15