Ontdek de Deltalight Essentials producten

ESSENTIALS V

De Essentials V producten stellen u in staat om een totaalproject te voltooien: inbouwarmaturen met een beperkte inbouwdiepte voor accent- of algemene verlichting, een reeks opbouwarmaturen voor diverse toepassingen, verschillende hangende armaturen en wandlampen om een bepaalde sfeer te creëren. Onze nieuwste editie van Essentials bevat uitbreidingen van het Spyco productassortiment.

SPYCO UITGEBREID

De Spyco 70 op rails en de Spyco 90 op rails zijn ontworpen met precisie, gebruiksgemak en veelzijdigheid in gedachten. De unieke aanbiedingen van Spyco 70 en Spyco 90 maken ze geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen, waarbij zowel functionele als esthetische overwegingen worden geïntegreerd.

Dali Dimbaar

Beide modellen bieden opties voor dimmen, waardoor alternatieven worden geboden om te voldoen aan uiteenlopende verlichtingseisen. Het niet-dimbare variant zorgt voor een stabiele, betrouwbare verlichting, terwijl de DALI-dimbare optie nuanceerde controle over de lichtintensiteit biedt, in overeenstemming met specifieke milieu-eisen.

Optische precisie

De Spyco 70 is uitgerust met optica die twee specifieke hoeken van 24° en 36° bieden, nauwgezet ontworpen om precieze spotverlichting te creëren. In tegenstelling hiermee biedt de Spyco 90, met zijn verbeterde optica, drie hoekopties - 18°, 24° en 36°, waardoor een uitgebreider scala aan verlichtingsoplossingen en verfijnde controle over ruimtelijke verlichting mogelijk is.

Esthetische impact

Spyco 70 en 90 zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en wit. Bovendien zijn er twee versies: een die licht uitstraalt op 3000K, wat zorgt voor een warmere, meer intiem lichteffect, en een versie op 4000K, die een koelere en helderdere lichtsterkte garandeert, waardoor wordt ingespeeld op verschillende behoeften.

Download de Delta Light Essentials V brochure hier:

Download de brochure