Ontdek de "Forged WireStripper" van Knipex

CEBEO_Belgien_13 76 200 ME_1200x300px

De "Forged WireStripper" voor AWG-draaddiktes ist al lange tijd een enorm succes op de Europese en internationale markt. De multifunctionele elektricienstangen met al hun greep mogelijkheden zijn de broertjes en zusjes van de rest van de wereld: met een uitsparing om te strippen voor metrische kabelafmetingen. 

Hun eigenschappen: De nauwkeurig geslepen afstripprofielen zijn geschikt voor massieve kabels van 0,75 - 6 mm² en fijndradige aders van 0,5 - 4 mm². De duidelijke positioneringsaanduiding helpt om de kabel snel en nauwkeurig te positioneren. De kabelschaar met inductief geharde messen, knipt trapsgewijs. Door de hybride constructie worden vooral lintkabels bijzonder gemakkelijk geknipt. Net als meeraderige koper- en aluminiumkabels tot Ø 15 mm (1/2"). 

 

De bek is de moeite waard om te bekijken: het is plat als een punttang, maar breed als een combinatietang - dit garandeert een hoge stabiliteit bij optimale toegankelijkheid, bijvoorbeeld bij het werken in schakelkasten. De brede, kruisvormige getande grijpvlakken zijn perfect voor het vlechten van draden, wat vooral professionals over de hele wereld waarderen. 

Zijn vorm, aan één kant bol, zorgt voor houvast op drie punten die ook vlakke delen zoals koperen rails bijzonder stevig vasthoudt. Twee extra's: een gefreesde groef wordt gebruikt om kleine werkstukken zoals spijkers stevig vast te houden en te trekken, en de opvallende buitenranden helpen bij het ontbramen van lege buizen of verdeeldozen. En verder? De multifunctionele elektricienstang is een echte KNIPEX-tang, gesmeed en van de hoogste kwaliteit. Deze tang combineert vijf gereedschappen in één - en is daarom bijzonder veelzijdig en perfect geschikt voor de "kleine" gereedschapstas die een professionele vakman eigenlijk altijd bij zich heeft! 

Ontdek het aanbod