Ontdek de nieuwe verlichtingsoplossingen van UNI-BRIGHT

 

In de wereld van industriële verlichting is het cruciaal om te streven naar efficiënte en optimale prestaties. Om hier een antwoord op te bieden, introduceert UNI-BRIGHT volgende verlichtingsoplossingen: 

Met Quick Connect biedt UNI-BRIGHT een verlichtingsoplossing dat voldoet aan de hoogste normen van modulariteit, installatiegemak en efficiëntie. Het grootste voordeel van de Quick Connect ligt in het modulair ontwerp, dat flexibiliteit en aanpasbaarheid biedt aan elke industriële omgeving. Met de doorvoerbedrading wordt de installatie vereenvoudigd en het gebruiksvriendelijk kliksysteem maakt een ultra snelle installatie van deze armaturen verder mogelijk. De montage wordt een moeiteloze handeling, wat zorgt voor een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing. Quick Connect gebruikers hebben daarnaast de volledige controle over de helderheid en energieverbruik van het armatuur dankzij de makkelijk aanpasbare lumenoutput en wattage. Maar ook controle over meer dan basisverlichting alleen, dankzij de Sensor en/of Emergency versies, voor een snelle en effectieve verlichting in veranderende omstandigheden en noodsituaties. Tot slot is de standaard versie van Quick Connect ENEC05 gekeurd, wat garant staat voor de naleving van de strengste Europese kwaliteit- en veiligheidsnormen. Het maakt van de Quick Connect ook het geschikte armatuur voor Re-Lighting projecten. 

Bekijk de producten
Cebeo Newsletter_1200x300_april24B

Daarnaast lanceert UNI-BRIGHT de Highbay Ultra Disc 320, speciaal ontworpen om grote ruimtes met hoge plafonds te verlichten. Door het hoge lumen pakket  tot 32.000 lumen, produceert de Highbay enorm veel helderheid. Met daarnaast een energielabel B, is het armatuur energiezuinig dankzij het  hoge rendement tot wel 185 Lm/W. Voldoende lichtproductie wordt gegarandeerd met weinig energieverbruik, wat resulteert in lagere energiekosten en een lagere ecologische impact. Bovendien is de Highbay Ultra Disc 320 ook erg duurzaam en bestand tegen de uitdagende omstandigheden van industriële omgevingen. Dankzij accessoires, zoals een sensor met een bereik tot 12m hoogte en een bijhorende afstandsbediening, is de Highbay Ultra Disc 320 uiterst flexibel aanpasbaar aan de specifieke behoeften van de ruimte en dus de perfecte keuze als krachtige, duurzame en efficiënte verlichtingsoplossing voor industriële omgevingen. 

Cebeo Newsletter_600x400_april24