Ontdek de nieuwe X-light van Legrand: praktische veiligheidsverlichting in stijlvol, innovatief design

cebeo newsletter com oktober x-light 1200x300

Met de nieuwe reeks X-Light biedt Legrand een oplossing voor optimale evacuatieomstandigheden in elk type gebouw. X-Light is eenvoudig, compact en beschikbaar in twee versies: X-Light 180 en X-Light 360.

Unieke features

De nieuwe reeks X-Light onderscheidt zich door de volgende unieke features:

  • Discreet design: dankzij een hoogwaardige inbouwafwerking integreer je X-Light discreet in verschillende gebouwruimtes.
  • Installatiegemak: de X-Light-oplossingen zijn makkelijk te bekabelen, onder meer via stekerbare aansluitingen. Ook in valse plafonds kan je X-Light vlot installeren.
  • Technische gegevens altijd bij de hand: op basis van een QR-code op het product vind je snel alle technische info terug, zoals onderhoudsinstructies en technische kenmerken.
Bekijk het gamma
cebeo newsletter com oktober x-light 600x400

Beschikbaar in twee uitvoeringen

De reeks X-Light is beschikbaar in twee uitvoeringen: X-Light 180 en X-Light 360.

De X-Light 180 kan je installeren aan de muur, vb. boven een deur, of aan plafond (inbouw of opbouw) om vluchtroutes aan te duiden. Bij deze versie is het nooduitgangpictogram zichtbaar langs één zijde.

Bij de X-Light 360 beschik je over een ronde (inbouw)verlichtingsvorm die je makkelijk in een plafond kan integreren. Bij deze versie is het nooduitgangspictogram zichtbaar langs twee zijden.


 

Aandacht voor duurzaamheid 


Tijdens het ontwerp waren naast design en gebruiksgemak ook ecologie en duurzaamheid belangrijke aandachtspunten. In de praktijk betekent dit dat: 

  • de X-Light-oplossingen ontworpen zijn volgens het Eco-designconcept van Legrand, wat een positieve impact heeft op het milieu. 
  • de producten op een milieuvriendelijke manier verpakt zijn, zonder plastic en met een QR-code voor technische productinfo (om papier te besparen). 
  • in deze producten de allernieuwste technologieën verwerkt zijn, wat hun levensduur aanzienlijk verlengt. 
  • 100% ledverlichting voorzien is, waardoor je maximaal energie bespaart.