Ontdek de vernieuwde X-Light van Legrand: stijlvolle noodverlichting nu ook verkrijgbaar in zwart 

Noodverlichting speelt een cruciale rol bij soepele en veilige evacuaties, soms zelfs verplicht. Investeren in hoogwaardige noodverlichting is essentieel voor bedrijven en handelszaken. 

Legrand presenteert trots de nieuwe X-Light serie, die optimale evacuatieomstandigheden biedt in elk gebouw. X-Light is eenvoudig, compact en nu beschikbaar in twee versies: X-Light 180 en X-Light 360. 

De opvallende kenmerken van de X-Light serie zijn onder andere: 

  • Discreet Design: Dankzij hoogwaardige inbouwafwerking integreert X-Light discreet in diverse gebouwruimtes. 

  • Installatiegemak: X-Light-oplossingen zijn eenvoudig te bekabelen, dankzij stekerbare aansluitingen. Zelfs in valse plafonds is de installatie moeiteloos. 

  • Technische gegevens altijd beschikbaar: Een QR-code op het product geeft direct toegang tot alle technische informatie. 

 

De X-Light serie is nu verkrijgbaar in twee uitvoeringen: 

  • X-Light 180, geschikt voor wand- of plafondinstallatie (inbouw of opbouw), duidt vluchtroutes aan met een zichtbaar nooduitgangpictogram langs één zijde. 

  • X-Light 360 biedt een ronde (inbouw)verlichtingsvorm voor naadloze integratie in plafonds, met een zichtbaar nooduitgangspictogram langs twee zijden. 

Bij de vernieuwde X-Light stonden naast design en gebruiksgemak ook ecologie en duurzaamheid centraal. De Eco-designconcepten van Legrand hebben een positieve impact op het milieu. De producten zijn milieuvriendelijk verpakt, zonder plastic en met een QR-code voor technische informatie om papier te besparen. Nieuwste technologieën verlengen de levensduur, en 100% ledverlichting maximaliseert de energiebesparing. Als kers op de taart introduceren we nu de X-Light in een elegante zwarte uitvoering. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor veilige en duurzame verlichting in noodsituaties.