OPPLE Lighting breidt haar Highbay-familie uit met nieuwe en innovatieve Highbay-oplossingen 

1200x300

Highbay Linear

Maak kennis met de perfecte harmonie tussen kracht en elegantie met onze Highbay Performer Linear. Dit armatuur combineert een robuust, rechthoekig ontwerp met een indrukwekkende efficiëntie van 180lm/W, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elke ruimte die vraagt om helderheid en stijl. 

Met een ultra-hoge output tot 54,000lm verlicht onze Highbay moeiteloos grote gebieden. De keuze tussen drie verschillende stralingshoeken (breed, asymmetrisch en extra asymmetrisch) geeft je de controle over de lichtspreiding, waardoor elke hoek perfect wordt verlicht. 

Ervaar de ultieme combinatie van vorm en functie met de Highbay Performer Linear - jouw betrouwbare partner voor verlichting van topklasse. Laat je ruimte stralen met deze krachtige en stijlvolle oplossing. 

450x180-2

Highbay G5

Ontdek de ultieme LED Highbay-oplossing met ons hoogwaardige ontwerp en verbeterd ultradun design. Met een verhoogde efficiëntie van 160 lm/W biedt deze verlichting een perfecte combinatie van stijl en prestatie. 

Slimme verlichtingsopties staan tot je beschikking met onze Smart Lighting-oplossing, gecombineerd met BLE2 en DALI2 in één armatuur. Hiermee heb je volledige controle over de verlichting, waardoor je de sfeer naar wens kunt aanpassen. 

Deze Highbay-oplossing is ontworpen om te presteren, zelfs onder hoge temperaturen, dankzij de beschikbaarheid van high temperature versies (HT).  

Praktisch en duurzaam: uitgerust met een ademende functie om condensatie te voorkomen, evenals een IP68-connector voor betrouwbare prestaties in diverse omgevingen. 

Kies voor de perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en veelzijdigheid met onze LED Highbay-oplossing. Verlicht je ruimte op een slimme en efficiënte manier. 

 

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u een lichtadvies ontvangen, neemt u in dat geval contact op met uw CEBEO vestiging of uw OPPLE Account Manager.  

 

Bekijk de Highbay-oplossingen